Euronit a vaše skúsenosti

Mate niekto strechu-skridlu EURONIT Duratop-mocca? Pripadne inu..a stretli sa s takymito odermi na hrebenacoch? Uz som ich 1x reklamoval a uspel som, nedavno ich vymenili za nove (zabalene vo folii kazdy zvlast) a opat odery. Vraj prepravny oder...pocas nakladky,prepravy a manipulacie atd. Je to podla Vas v pohode? Kto uz videl nieco taketo,alebo to uz riesil? Vdaka
Odpovedať
Ja mám tiež Euronit Duratop Mocca profil S, ktoru mi montovali teraz v decembri a nevšimol som si žiadne poškodenie. Jediné to, že som 2 škridle mal v balení prasknuté čo vobec nevadi nakolko sa pouzili na rezane kraje. Inak zatial max spokojny. Velmi dobre vyzera ta profil S, vrelo odporucam. Konecne nieco nove na trhu od klasickych kridli standard.
Odpovedať
zopár fotiek Euronit Duratop Mocca profil S - škridle sú zaprášené od prachu z rezania a primrzlé ale inak sú hnedé
Odpovedať
A kde na tých hrebenáčoch sú tie oderky ? Myslíš tie biele flaky? Ja som si nič také nevšimol ale pozriem aj na svojich radšej :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@tomino9 nasa kritina je Euronit profil S mame ju 2 roky tie oderky co mas nafotene boli aj na nasej kritine určite sa to stalo pri preprave lebo ked ich otries o seba tak presne vzniknu tieto skrabance, ale vôbec som to neriešil vobec ma to nezaujimalo a myslim, ze po zvetrani to prestalo byt vydiet , ale just sa na to pozriem ak nezabudnem. Potom odpisem.
Odpovedať
@suckuly sa mi zda ze na tej poslednej foto...mas na hrebenacoch oderky po stranach ako ja...
Odpovedať
@mkbb Ano ale toto je s povrchovou upravou DURATOP-nejaka lepsia povrchova uprava proti poveternostnym vplyvom,menej nasiakava atd. Laicky: ked je tato vrstva poskodena,uz nema skridla take vlastnosti,a ked uz nic ine je to z vizualneho-estetickeho hladiska pre mna nepripustne. Ja sa na zvetravanie ani nic ine nespolieham...platim kvalitu a novu strechu a tak nech to ja vyzera.
Odpovedať
@tomino9 Ako som už písal. Budem tam musieť vyliesť a kuknuť sa lepšie, poprípade to trocha zotrieť či to tam ostane.
Odpovedať
ale podla mňa to bude iba z toho ako to je na sebe uložené, čiže nič vážne. A záruku majú predsa 30 rokov či kolko. Takže to môžem hocikedy reklamovať ak by sa tam niečo vytváralo. Hrebenáče sa rychlo vymieňajú
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@tomino9 @suckuly @mkbb uvažujeme nad kúpou Euronitu Duratop a tak sa chcem opýtať, s odstupom času, ako ste s ňou spokojní a čo tie oderky, čo ste spomínali... je ich stále vidieť? je tam poškodená povrchová úprava?
Odpovedať
Reklamujem uz 2x dane hrebenace,nakolko mi dodali namontovali este viac poodierane ako tie pred tym. Vraj ich vymenia do tretice. Uvidim. Inak strecha vyzera v poho nic zvlastne, ved ma iba 1rok. Ked tak mozno sa vsetko prejavi po 5r...ako u inych striech...farebna stalost,odolnost voci machu atd. Treba si dokladne skontrolovat celu objednavku...odery,poskodenia zlomene kusy...hned na zaciatku.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Dobry den! Chcem sa opytat na tu "stratu farby"! My sme pokladali v septembri a strecha je flakata!!! Reklamovala som to a reklamacia zamietnuta!!!! Co ste robili a ako ste to riesili? Dakujem!
Odpovedať
@mag_evka A máte túto duratop? My ju tiež ideme zachvílu pokladať tak som zvedavá. Volá sa euronit duratop extra - mocca. Asi sa jedná o ten istý typ. Známy jeden čo ju má asi 3 roky vravel že jej s nou uplne spokojny. tak neviem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dominika003 my mame tu istu a riesime ju, lebo nie sme spokojni a sami nevieme cim to je!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@mag_evka tie flaky su len na hranach a nie je to vystupeny beton tzv.kvitnuca skridla, cakame na vybavenie reklamacie! Boli sme zamilovani do nasej strechy ale co vsetko sa deje okolo je mi zle!!!
Odpovedať
@mag_evka držím palce nech to nejak vyreklamujete. Dajte vedieť ako ste dopadli. My už máme zaplatenú zálohu tak neviem. Už len dúfať.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@dominika003 Dakujem! Este to nemam pisomne potvrdene, ale vraj nam dali novu skridlu(uz je v stavebninach) a budu nam strechu prekladat!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?