Dva otiene strešnej krytiny

Je normálne keď máme dva otiene hnedej škridly na streche ?Máme bramac protector minulý rok položenú.Dá sa s tým niečo robiť vrámci reklamácie?Po všetkých recenziach by mala byť farebnostálosť zaručená.
Odpovedať
urcite treba zavolat obchodaka nech to riesi...ale mam takeho tušaka že pani majsti nepokladali krytinu tak ako sa ma..tj. naraz zo vsetkych paliet....bezna "neznalosť". (mozem sa mylit)
Odpovedať
Na stalost farieb pri bramacu ako pri kazdej betonovej skridle by som sa nespoliehal na plnych 100 percent, to urcite ani vyrobca sam plne nezarucuje. Prichadzalo by do uvahy ze boli pouzite postupne palety sice rovnakeho dekoru ale z roznych vyrobnych davok a mohlo sa stat ze ta jedna "bledne" rychlejsie. Ja som sa ale s tym este nestretol, preto iba predpokladam... Skor by som sa opytal, ci mate nejake medene prvky na streche, pozor na to aj tam to sposobuje farebne zmeny, ale prave naopak...medene plechy na streche pri stresnych oknach kominoch a pod, vedia neustale "cistit" strechu pricom ostatna plocha nabera povlak, machy a podobne, med totiz je velky nepriatel zivych organizmov, preto nemaju sancu sa tam kde steka po dazdi voda, co prisla do kontaktu s medenym povrchom uchytit machy, bakterie, huby ktore casom sposobuju farebne zmeny....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?