Detail plechovej strechy okolo komina

Ahojte, nerozumiem sa velmi do toho ako ma byt spravne urobena strecha, hlavne cast okolo komina ale ako laikovy sa mi pohlad nato ako mi to urobili strechari nie velmi paci. Pozeral som mnozstvo inych striech ale takto som to nevidel nikde.. Vie mi to niekto zhodnotit aj podla obrazka ci tam nevidi nejake zjavne chyby? Je to plechova strecha Lindab. Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@dhano6 tiez nie som odbornik v tejto oblasti.. hej vyzera to ako keby to robil 1x , podstatnejsi je skor detail z druhej strany komina tam kde "ide voda" ide o to aby tam nazatekalo.. ale asi aj mna by to stvala takato robota na mojom dome za ktoru mam zaplatit.. ale ak to nebude tiect, ver mi ze o tyzden to nebudes riesit..pridu na rad ine veci :)
Odpovedať
Profilova fotka
je to polepené, remeselne nezvládnuté. Svoji požiadavku odobrenia pošlite výrobcovi krytiny, ten má aj riešenie takýchto bežných detailov.
Odpovedať
čistý grc,cigánska robota. To nerobil klampiar,ale nejaký krčmový naturista
Odpovedať
Profilova fotka
Ajajaj jaj jaaj :-( uloz si cislo na toho "majstra", mozno mu uz na jar budes volat
Odpovedať
pisal som do lindabu ako mi @jan45 odporucil a poslali mi nejake fotonavody, tak len pre info malo by to vyzerat nejako takto
Odpovedať
@dhano6 Ahoj. Řemeslník to tedy pěkně ( lépe řečeno škaredě ) zmastil. Opravdu to vypadá otřesně. Nicméně, pokud jste to již zaplatil, tak s tím nic nenaděláte. Teď se musíte modlit, aby tam nezatékalo. Na první pohled to vypadá, že by zatékat nemělo. Ale ono záleží i na spádu střechy a zejména na provedení detailu z horní strany komína, který na fotce není vidět.
Odpovedať
Profilova fotka
A nože, prečitaj si aj moj blog. Jedná sa o napojenie oplechovania ku komínu: http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@marcuss kde najdem tento produkt, chceli by sme ho dat na komin
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Oplechovanie komina pri schlebachu ma vyzerat takto (vid., foto) , ziadne ine oplechovanie nieje pripustne a hlavne ak je sklon od (4° do 25° ) Dajme tomu, ze pri 40° sklone by bolo pripustne aj to oplechovanie, ktore odporucil lindab.
Odpovedať
@stefan_schlebach ale na fotke od lindapu nieje schlebach ale klik ;-)
Odpovedať
Viem všimol som si to, to oplechovanie od lindabu je ok od sklonu 35° ideál tých 40°.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?