Cena za krov - položenie krytiny v okolí Žiliny

Profilova fotka
prosim vas kolko stoji cca. postavenie krovu rozpis je 10m3 dreva, valbova strecha, rozmer domu 11,3x11,4 m bungalov a polozenie krytiny maslen skridlplech cca. 180m2? dakujem za typy resp. ak viete odporucit i robotnikov budem vdacna
Odpovedať
Profilova fotka
Krov okolo 1000 Eur. krytina zhruba 8- 10 EUR/m2. Robníci 0908692 275. Sú šikovný a spoľahlivý.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkavrananova dakujem znacim si a odkial su?
Odpovedať
skus pozriet aj http://www.hrabovskystavproject.sk/, my ideme robit strechu cez nich, robili uz vela peknych realizacii.
Odpovedať
Profilova fotka
@matkamirko dakujem krasne oslovim teiz
Odpovedať
zuzkatomas Ahoj. Ja by som odporucal Pokrystav z Kamennej Porube. Osobne ich poznam. Ked sa v okoli Ziliny popytate v predajniach plechu a tak a spomeniete ich, urcite budu vediet o koho ide. Su to zivnostnici, jedni z naj na Slovensku dovolim si tvrdit. Robili aj velke stavby ako Mirage v Ziline, ci Riverpark v Bratislave. To len tak, co si spomeniem. Da sa s nimi dohodnut. Keby ste moc chceli, tak sa mi ozvite, dam Vam na nich kontakt a spomeniete, kto Vam kontakt dal, tak budu mozno vediet urobit dobru cenu. Pozdravujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@smolkosk jej tak vy ste zlaty, dakujem vam moc krasne jasne rada by som si dala i im urobit cenovu ponuku a ak by ste este i vy vedeli zlepsit cenu by bolo suuper dakujem, pockam na original vykresy od projektanta a isto sa ozvem nech vieme presne co sa bude nacenovat a nech mi teda chlapci nacenia:)
Odpovedať
Profilova fotka
Z Višňového.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?