Betónový strop a veniec HELP

Ahojte. Potreboval by som radu od nejakého statika poprípade niekoho kdo to tak už robil. Mám statický posudok aj všetky projekty týkajuce sa statiky domu ALE. Moj statik je tak trosku mimo teraz a potrebujem poradit ako to spravit. Z dovodu dlhých prekladou musíme urobit veniec po celom obvode domu cize klasika 25cm veniec aj s výstužou atd, na tento veniec pojde skladaný betonovy strop cize nosníky a vložky na ktoré ide potom kari a beton. A moja otázka teda znie ci je potrebné okolo tohoto stropu urobit tak isto veniec alebo nie ked už veniec máme pod nim. V statike je to dost čudne zakreslené a vyzerá to tam ako keby sa mali iba nosníky ukotvit do venca pomocou roxoru natlknutim a zviazaním ale nevidím tam veniec aj okolo stropu. Stretol sa už niekto s takýmto problémom? Keď sledujem fórum tak každý robil veniec zarovno so stropom a nie pod nim. Ak by sa nasiel niekto ochotný budem rád. Poprípade možem poslat projekty.
Odpovedať
najlepsie bude ak tu das fotku toho vykresu aby sme to videli.
Odpovedať
Podla popisu to mas asi keramicky strop a nosniky polozis asi na polovicu steny a potom das zelezo do venca a previazes ho s nosnikmi a zalejes to na jeden krat ale to musis jasne vidiet vo vykrese len ich treba vediet citat
Odpovedať
@bodohaz pozri si moj blog. Ja som robil keramicky strop. Jeden veniec mam so stropom, aby som mal veniec na celom spodnom podlazi a druhy mam na venci, ktory vystuzuje obytnu cast... Takze mam dva vence.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?