Aký odkvapový systém sa hodí k Mediterran hneda?

Ahojte, su tu taki, co maju stresnu krytinu Mediterran Hneda (standard alebo danubia, nie evo)? Akej farby ste k tomu dopasovali odkapovy system? Dnes sme boli v stavebninach na vyber, pozerali sme farby u kjg, ale ziadna nam nepasovala....
Odpovedať
Profilova fotka
Odkapovy system sa neladi k farbe stresnej krytiny,to je omyl,aj ked vela ludi si to mysli,ale k farbe domu,fasady,celkovo to musi ladit.
Odpovedať
@gocka My mame stresnu krytinu mediterran danubia hnedu a odkvapy sme kupovali prave od KJG hnede a myslim ze pasuju super. Mame hnede aj okna, dvere a garazovu branu.
Odpovedať
@gocka pozerala som fotky, takze tie odkvapy su o nieco tmavsie ako strecha ale pasuju prave k tym oknam a dveram :)
Odpovedať
Dakujem za reakcie! Smrlak, jasne, ze zvazujem aj fasadu...ved prave kvoli nej sa pytam..lebo najlepsie sa mi hodil k hnedej mediterran skridle odkvap ocelovo cerveny (ral 3009), ale kedze by som chcela taku do zelena fasadu, nechcem mat cerveny odkvap....santana, som rada ze to pasuje k tej hnedej, mate tuto hnedu (ral 8019)? Mne sa to zdalo velmi tmave a inak hnede ako je ta skridla, ale asi to inak vyzera na streche ako len ked prilozis skridlu v obchode...(nemas prosim nejaku fotku ako vyzera vasa strecha?)Presne tak by som to chcela aj ja, hnede okna, dvere...(aka hneda? lebo coskoro pride aj na okna :-)) Vopred dakujem za pomoc!
Odpovedať
Profilova fotka
@gocka mame danubiu hnedu, aj okna su priblizne tej farby, orech. a odkvapy tiez hnede. omietku chceme nejaku svetlu vanilkovu alebo maslovu, kremovu v kombinacii s tmavsimi tehlickami, podla mna hnede odkvapy k tomu su v pohode ;-) neviem preco, toto som neriesila, ake nam dali strechari, take su, ale som s nimi v mieri :-D
Odpovedať
@gocka tu je fotka. Podobne ako @danula_ch planujeme nejaku svetlu kremovu fasadu a tehlicky :-) Na oknach su este pasky ;-)
Odpovedať
Fotku mi nepridalo, tak este raz :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@santana no ale okna maju presne tu istu farbu ako garazova brana a vchodove dvere, tak si vies urobit obraz ;-)
Odpovedať
@danula_ch teraz trosku nerozumiem :-. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
@santana to ze na oknach su pasky nepatrilo mne?
Odpovedať
@danula_ch :-) nie prepac, teba som spomenula akoze planujeme podobnu fasadu. A ta paska ma napadla ked som videla fotku, ze este nieje odlepena tak nieje poriadne videit ake su okna, tak som to len dopisala...
Odpovedať
Profilova fotka
@santana :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Damy, ste velmi zlate a ochotne, dakujem! Pojdeme teda do tych tmavohnedych odkvapov a hnedych okien...a tmavohnedej kliestiny, ktora to este trochu komplikuje...Dufam, ze to dobre dopadne a strecha nenaberie ten fialovy odtien ... vidim, ze uz obe pomaly koncite, tak nech sa vam dobre byva!
Odpovedať
@gocka dakujeme aj Vam nech sa dari :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Mam objednanu stresnu krytinu mediteran danubia evo vo visnovo cervenej farbe.Rozmyslam,v akej farbe k tomu ladit odkvapovy system.Viem,ze su od kjg pekne farbene odkvapove systemy,ale trosku sa ich obavam kvoli stalofarebnosti.Co by ste mi odporucili?Neriesim momentalne,ze je farbeny system o 100% drahsi,ako pozinkovany,ale skutocne by ma zaujimalo,ci je ten farbeny dostatocne odolny a bezudrzbovy.Nemam totiz chut ho kazdych xx rokov pracne natierat.Vdaka za kazdu radu a postreh :-) Este doplnim,ze okna budu biele a fasada jemne zlta,v kombinacii s bielou.
Odpovedať
Santana, mozem sa opytat akej farby mate okna a dvere? Na fotke vidim, ze hnede, ale aka hneda to je? Dakujem vopred za odpoved! Sme v dalsej faze - hruba stavba ukoncena, hor sa na okna a dvere? A este nevieme, davali ste parapety naraz s oknami alebo az neskor?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Vyuzijem tuto temu, aktualne riesim objednanie strechy. Jednou z volieb bol Tondach ale v poslednej dobe pocuvam z kazdej strany staznosti na kvalitu, preto som dal nacenit Bramac...predajca ale upozornuje, ze pre zaruku na strechu je potrebne pouzit doplnky vylucne od Bramacu, v naceneni mam aj ich odkvapy a tak predpokladam, ze sa to vztahuje aj na to...cenovo mi to ale nevychadza najlacnejsie a taky KJG ponuka sirsi sortiment farieb (hlavne pre svetlohnedy odtien strechy) a myslim, ze aj kvalitou sa mozu Stabicoru dorovnat... Ake mate skusenosti vy, s inymi vyrobcami a kvalitou?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?