Aký materiál a farbu na odkvapy?

aký material je najlepší kvalitou aj cenovo na odkvapy aby sme nemuseli natierať po čase, davame čiernu krytinu a fasadu planujeme bielo -sivú v kombinácii s kamenom, okna asi antracid alebo biele?? V tom ešte nemám celkom jasno, ale musím sa hned rozhodnuť pre tie odkvapy. prosím o radu prípadne foto kto má dom v podobnom prevedení.....dakujem ide mi aj o farbu
Odpovedať
medene netreba natierat nikdy 8-)
Odpovedať
@cubicomp ale nam sa medena farba moc nehodí.... ;-) a su o dosť drahšie
Odpovedať
Profilova fotka
@daluli Tak skuste farebny pozinok od KJG.Pozri album,mame prachovo sede k ciernej streche,fasada bude tehlovo cervena v kombinacii so sedou aj kamenom a bledo sede okná.Tiez som chcel med,ale mám strach ze by dostala nohy ked som tam neni.Med zcerna za kratku dobu,oxiduje,ale aj tak by sa viacej hodia seda farba od.systemu.
Odpovedať
@smrlak dakujem, asi čiernou nič nepokazím skusim to pozrieť a za kolko vam to robili na bm?
Odpovedať
Profilova fotka
@daluli Jáj,cenu ti takto nepoviem,robila to firma na kluc celu strechu aj klampiarske práce,mám to v ponuke niekde kolko stal material,aj kolko práca myslim,neskôr pozriem.Ten pozinok je dobra volba,vydrzi,aj cena je primerana.Pozri stranku KJG,ake su moznosti materialov aj farebnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
najlepší pomer cena a životnosť je jednoznačne titánzinok. Pozinok sa musí každých 5 rokov natierať. Titánzinok má životnosť takmer ako meď a nemení časom farbu. Meď zelenie.
Odpovedať
@daluli ja mam tiez ciernu skridlu a k tomu asi cierne ryny ...nechala som to na klampiara. zajtra mi ich akurat budu montovat, tak sa mozes pozriet do mojho albumu ;-) tiez beriem z firmy KJG. material mi vyratal klampiar na 840eur a robota komplet aj s dovozom materialu 300eur. co som si zistovala viacerych, tak zhruba robota cenovo tak isto. 4 - 5 eura za m. kludne napis ip, tiez som okres nove zamky, ak viem poradim.
Odpovedať
@daluli tak uz mam namontovane ryny, musim dat fotky do albumu. modrocierne ci ake najviac pasovali k mojej skridle
Odpovedať
@janula_nz my už mame tiež hotové aj s rynami dali sme čierne s napalenou farbou vraj 30 ročná garancia bez udržby :-D uvidíme a cenovo vyborne aj s robotou vyšli na 811 € ale zvody ešte nemame
Odpovedať
My tiež chceme odkapovy system od kjg farebny pozink. Akú farbu by ste vybrali k tehlovočervenej streche, okná zlatý dub, vonkajší parapet elox bronz, fasada bude biela resp.trochu kremova a tehlicky? Dakujem za nazory :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
včera mi dorazil komplet odkvapový systém, zobral som od KJG, v intenzívnej čiernej farbe. Kvalitné plechy, ofoliované, spokojnosť. už aby boli osadené :-) inak teraz má KJG 10% akciu na kompletný pozinkovaný systém 33/100
Odpovedať
Treba pocitat s tym, ze farbeny pozink bude treba casom natriet. Titanzinok by mal vydrzat, ale urcite zobrat zoxidovany, ci zvetrany alebo akp to nazyvaju, ale ten je zas drahsi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?