Aký hrubý polystyrén dávate na povalu?

ahojte, poradte...aky hruby polystyren davate na povalu. vraj my ak mame mury hrube 44cm,povalu treba tiez zateplit minimalne 20-30cm polystyrenom...
Odpovedať
baby...to fakt mi neviete poradit....spytajte sa druhej polovicky ako to mate urobene? :-(
Odpovedať
Ahoj Kicki, musis upresnit, co chces zateplovat. Obvodove steny, alebo strop nad najvyssim podlazim? Kde u vas konci vykurovany priestor?
Odpovedať
staviame bungalov,myslim zateplenie podlahy na povale-pred potermi.
Odpovedať
Ahoj Predpokladam, ze strechu zateplenu nemate. Podla normy by ste mali dosiahnut tepelny odpor 4,9. Samozrejme, mozete zateplit aj viac. Zalezi na tom, aky polystyren chcete pouzit. Ak budete po nom aj chodit, zvolil by som polystyren EPS 150S. Ak nie, stacil by aj EPS 70S /tento je trochu lacnejsi/. Dolezity je sucinitel tepelnej vodivosti LAMBDA. Hrubka EPS 70S /lambda=0,038/ - 20cm, EPS 150S /0,034/ - 18cm.
Odpovedať
Profilova fotka
caute, aj my zateplujeme, material sme uz kupili, polystyren 10-tku a Nobasil. My to chceme skombinovat, mame 16-tky krokvy, takze Nobasil medzi krokvami, no a na to polystyren, a parozabranu. Mame kontaktnu foliu, ale poculi sme, ze Nobasil znamemu "napuchol", a ma s tym problemy, zamokvava mu to (nema ale kontaktnu foliu). Ma s tym niekto skusenosti? Nemame pojd, mame to otvorene az po strechu, a tak to musime mat duplovane urobene dobre. Dakujeme za pripomienky, ci rady.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, viete mi prosim vas niekto poradit? Potrebujem kupit polystyren (30 a 20 mm) na podlahu (izolacka) nan potom ide beton a pak uz normalna plavajuca alebo dlazba. V okoli NR a ZM. Mame novostavbu a ideme robit podlahy. Dakujem. Poprosim ip. Este raz dikes.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?