Akú strešnú krytinu ste použili?

Profilova fotka
ahojte aku stresnu kritinu ste pouzili na zakritie vasho domceka :-) :-) :-) na rthu je ich vela ale ja chcem pocut nazory od vas ;-) ;-) ;-) a cenovo ako vas vysla zatial dakujem pa pa
Odpovedať
my mame mediterran coppo ferrara (to je taka "strikovana"). je to asi stredna cenova kategoria, my mame valbovu strechu, takze viac sme jej potrebovali ako na dom, ktory ma A-ckovu strechu. Nepamatam si presne cenu, ale asi okolo 3.000 to bolo
Odpovedať
euronit extra - antracit farba po prvej zime super nič neprasklo a cenovo o 40 % menej ako bramac.
Odpovedať
My plánujeme Mediterran danubia evo, farbu višnovo červenu, na jar bola na nu akcia s 48% zlavou, ale nemali sme peniaze, dufam, že bude aj na jesen, ked bude u nás robenie strechy aktuálne.
Odpovedať
na viacerých stavbách sme použili Bramac - aj po rokoch to vyzerá ako nové, tak som spokojný
Odpovedať
Profilova fotka
creaton rapido... palena skridla - cierna s glazurou, cena na 220m2 4000 eur komplet, valbova strecha... cize viac tych doplnkovych somariniek, ktore stoji vela penazi :-)
Odpovedať
Ahojte . my chceme meditteran zenit carbon alebo grafit mate niekto skusenost::___,?? resp . kolko Vas vysla m2.
Odpovedať
Ja kupoval creaton
Odpovedať
My mame objednanu Mediterran Danubia colorsystem hnedu.
Odpovedať
Bramac - tehlovočervená. Položená pred mesiacom. Som spokojný. Uvidíme za pár rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
@osadka my sme si objednali mediterran zenit evo bridlica cca 3000€
Odpovedať
@bekrupka kolko m2 asi cca mate
Odpovedať
Profilova fotka
@osadka 173 m3 plus doplnky (folia, mriezka, snehove zachytavace, 3x kanalizacne odveravacie skridly atd, atd)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahojte, nechcem zakladat novu temu tak to pisem sem. Na sedlovu strechu mam objednanu krytinu Creaton Domino a s predajcom sme sa dohodli, ze stitova hrana bude oplechovana zaveternou listou, teda nepouzijeme krajne skridle, ktore ma Creaton aj tak drahe. No dnes som si vsimol, ze mi tam sice krajne skridle nedal, ale nacenil mi dva krajne hrebenace (mimochodom tiez priserne drahe). Chcem sa spytat, je to tak spravne? Nemalo by byt ukoncenie hrebena tak isto zaveternou listou? Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
@jancusa2000 kde si objednavala Creaton?Vdaka.
Odpovedať
Tondach palena skridla
Odpovedať
Profilova fotka
@peter747 H&L tesarstvo v Humennom...
Odpovedať
my sme dali skridlovy plech a sme spokojní. Nasi ho maju uz vyse 10 rokov na streche a ziadne problemy s nim nemaju,dokonca strecha stale vyzera ako nova. len pre zaujimavost,znamemu sa skridla zacala po desiatich rokoch rozpadavat..normalne z nej odchadzal taky prasok.mali sice zaruku 30 rokov,ale reklamaciu neuznali,vzhladom na zle poveternostne podmienky. Nieje skridla ako skridla a tie ktore su vyrabane v krajinach kde za cely rok nasnezi asi tak 2 cm,tak asi tazko preziju nase podmienky :) Ak by niekoho zaujimalo presnejsie aky plech mame,tak to by som musela pohladat papiere,ale objednavali sme to v Ruzomberku na letisku ;-)
Odpovedať
my sme dali skridlovy plech a sme spokojní. Nasi ho maju uz vyse 10 rokov na streche a ziadne problemy s nim nemaju,dokonca strecha stale vyzera ako nova. len pre zaujimavost,znamemu sa skridla zacala po desiatich rokoch rozpadavat..normalne z nej odchadzal taky prasok.mali sice zaruku 30 rokov,ale reklamaciu neuznali,vzhladom na zle poveternostne podmienky. Nieje skridla ako skridla a tie ktore su vyrabane v krajinach kde za cely rok nasnezi asi tak 2 cm,tak asi tazko preziju nase podmienky :) Ak by niekoho zaujimalo presnejsie aky plech mame,tak to by som musela pohladat papiere,ale objednavali sme to v Ruzomberku na letisku Blachdomplus ;-)
Odpovedať
@anika11 smiem,prosim vediet znacku? IP,dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
1 Danubia EVO 1/1 1.554,00 ks 2 Danubia EVO hrebenáč 32,00 ks 3 Danubia EVO kraj. ľavá 42,00 ks 4 Danubia EVO kraj. pravá 42,00 ks 5 Danubia EVO, odvetrávacia škridla 16,00 ks DB Kont.memb. 135g paropriepustná 75m2 6 3,00 bal 7 Gun Držiak hrebeň.laty 210/50 WA-BIS 14,00 ks 8 Gun príchytka hrebenáča BČ 32,00 ks 9 Gunnerol , čierny (5m) 2,00 ks 10 Gun Uzáver hrebenáča PP čierny 2,00 ks 11 Gun ochranná mriežka 22,00 ks 12 Gun vetrací pás 100 mm čierny 5m 5,00 ks BRA odkvapový plech pozinkovaný dl.185 cm 13 12,00 ks 14 BRA Protisnehová zábrana ČH 220,00 ks mediterran danubia evo, hneda 1840,-euro vratane dovozu a vykladky
Odpovedať
@jancusa2000 kde ste kupovali Crearon Rapido? Chceme takú istú.
Odpovedať
Creaton Balance Red Engoba XXL
Odpovedať
Nelskamp
Odpovedať
Profilova fotka
tondach nova glazura hneda
Odpovedať
Profilova fotka
@peter3333 od firmy, ktora nam robila strechu H&L tesarstvo z Humenneho...
Odpovedať
@heimlichlucia prečo Ti to má poslať do IP? Aj my sme zvedaví x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?