Akú škridlu na sedlovú strechu? Bramac, Mediterran...??

Profilova fotka
Musí byť čierna...
Odpovedať
Profilova fotka
Musí byť škridla....
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je dolezity tvar strechy, ale sklon. Pri nizkych su obmedzenia, inak si mozes dat akukolvek co sa ti paci alebo podla financii.
Odpovedať
Ak čierna, tak skúste pozrieť Tegalit od Bramacu. Na rekonštrukcie sa veľmi nehodí, no na novostavbu sadne ako uliata. :)
Odpovedať
:-) :-) :-) :-) :-) krásne zadanie ;-)
Odpovedať
@jaja2406 :-) :-) :-) :-) :-) krásne zadanie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@benders No a čo!? :D :D
Odpovedať
Nelskamp
Odpovedať
no ved ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@benders Sú aj horšie zadania.. ja si neviem vybrať, je to veľa na trhu.. čím viac, tým horšie.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ci bramac ci terran ci tondach je v podstate jedno. Kazdy si bude chvalit tu svoju. Vyber si podla sklonu strechy a daj taku, o ktorej si myslis, ze je fajn a nepotrapi moc penazenku. Bramac, Terran, Tondach ani s jednou nespravis zle.
Odpovedať
odporucam robben .. urcite nedavaj betonovu
Odpovedať
@jaja2406 ja som spokojný s tvojim zadaním, pobavilo, aspon vo farbe máš jasno ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Kvalita dnesnych skridel na trhu je uz dost vyrovnana a nehrozi velke riziko pri kupe ani jednej znacky. Kazdy vyrobca vyraba produkty splnajuce normu. No tiez sa snazi zaujat svojimi jedinecnostami nad ramec. V pripade Bramacu je to nasledovne: - pouzitie kvalitnych surovin bez snahy o skryte usetrenie nakladov (napr. cement) - vdaka comu je pevnost a odolnost skridiel voci zatazeniu (snehom, ladom, vetrom) az o 30% vyssia - vsetky produkty su odskusane v testovacom laboratoriu vratane simulacie "necasu" vo veternom tuneli - nami vydana zaruka je tak podlozena realnymi testami, ktore simuluju niekolko rokov vo vonkajsom prostredi - dodatocna 15-rocna zaruka na nezatecenie celej originalnej strechy ako celku - ak nastane akykolvek problem, Bramac nielen doda nahradny vyrobok, ale ho aj na vlastne naklady osadi. Napr. v pripade vymeny stresnej folie je nutne zlozit a znovu polozit krytinu, co su vysoke naklady akoro ako pri pokladke celej strechy.
Odpovedať
Farbu si daj akú chceš, ale ak vyberáš medzi Bramac a Mediterran, tak voľ Bramac, úplne bez ohľadu na tie reklamné bláboly o príspevok vyššie :). Je trochu drahšia ako Terran, ale je to aj lepšia škridla.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak sme zvolili Bramac, už je aj hotovááá. Zatiaľ vyzerá fajn, uvidíme časom :)
Odpovedať
@beginner7 ja mam cp aj aj a mediteran mi vychadza o 1000€ drahsie ako bramac na moju strechu. Nechapem preco kazdy hovori, ze bramac je drahsi. A co pozeram strechy co maju viac ako rok tak su dobre vyblednute, vsimam si ciernu a antracit. Teraz idem dat robit strechu a vyber padol na bramac rimska cierna ebenova protektor.snad to nebude zla volba.
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx Nám vyšla CP cenovo to isté na Mediteran a Bramac. Nám vraveli, že od augusta 2015 išiel Mediteran o dosť hore s cenami. Tiež máme Bramac rímsku škridlu. My sme spokojní. Nám to vyšlo dokopy aj s rýnami na 3400e (240m2 plocha strechy)
Odpovedať
Profilova fotka
Ešte nebola dokončená, ale aspoň pre lepšiu predstavu :)
Odpovedať
pekne foto :) bude to krasny domcek. pri tychto znackach je to asi jedno, kvalitne su vsetky, ale ja som vzdy za tondach. Link na hotovy dom s tmavou skridlou od nich a je to pekne, mozno aj tento bude tak vyzerat a este lepsie :) : http://www.tondach.sk/Produkty/Strech...
Odpovedať
@originalx V čase, keď som ja bral škridlu, bol jasne drahší bramac, čo sa teraz robí s cenami nesledujem, vlastne aj vždy predtým bol bramac drahší... Ak máš terran drahší na strechu rodinného domu o 1000 eur voči bramacu, tak niekde je chyba :), skús zistiť kde... Ak by každý dostal takúto "ponuku", tak terran je prakticky nepredajný.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Z dedovho humna som skladal cca 80 rocny tondach - na povrchu trosku zvetrana, zospodu ako nova. Rodicovsky dom ma strechu 15 rokov tondach niaku prirodnu - stale ako nova bez machu. Ja som vsadil na tondach Twist XL uprava cervena engoba. http://www.modrastrecha.sk/blog/easto...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?