Akú si vzbrať škridlu? Mediteran alebo Tondach?

Ahojte, vyberáme škridlu, no nevieme sa stále rozhodnúť. Bramac som úplne vylúčila, ten sa mi nepáči a po rokoch sa na ňom tvorí mach a je to nepekné. Neviem sa rozhodnúť medzi Mediteranom a Tondachom. Tondach je pálená škridla, čo mi veľa ľudí odporúča, aj sa mi najviac páči, ale neodporúčajú nám glazúrovanú. Zas Mediteran je betónová škridla, ale je aj lacnejšia. Jednoznačne rozhoduje aj cena, ale aj kvalita. Lebo niektorí ľudia len nedávno menili škridlu a už je strašná.. chytá sa mach. Farbu mám vybranú. . jednoznačne chceme čiernu. Pomôžte prosím. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.. my sa rozhodujeme medzi Km-betou a Bramacom.. no zatial co nam vraveli, je rozdiel pri Bramacu ci si das rimsku skridlu alebo alpsku skridlu.. su tam ine upravy povrchu a od toho zalezi ci sa bude usadzat na povrchu mach a ine.. No zatial nam vsetci odporucaju Bramac, lepsie povrchove upravy je hladsia ako napriklad km-beta.. a tiez si ideme dat ciernu, ta fabra nema chybu..
Odpovedať
ahoj my davame mediteran a tiež čiernu cenovo vyšla fajn tak preto a počula som na nu len dobre ohlasy
Odpovedať
@ma77 tak to sa tesim, lebo sa mi velmi paci x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj @veroniduri my sme jednoznačne uprednostnili klasickú pálenú škridlu a neľutujeme. zatiaľ ju teda máme len mesiac, ale sme spokojní. vybrali sme si tondach rumbu, na ktorú v čase keď sme objednávali boli veľmi slušné zľavy (páčil sa nám aj tondach twist, ale kvôli menšiemu sklonu strechy sme zvolili rumbu). povrchovú úpravu máme červenú engobu. je veľmi pekná, trochu lesklá ale nie až tak ako tie glazované.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?