Akú krytinu na strechu so sklonom 7 stupňov?

Ahojte. Chceli by sme sa spytat, aku stresnu krytinu ste pouzili alebo aka je dostupna na strechu so sklonom 7 stupnov okrem BRAMAC MAX 7°?
Odpovedať
na taky sklon skor plech .. vacsina skridiel je od 10 stupnov. par na mensi sklon
Odpovedať
Profilova fotka
@madu8653 Ak uvažujete nad skladanou strešnou krytinou, tak jediní dvaja výrobcovia ponúkajú riešenie. Firma Bramac už s uvedenou krytinou a nemecká firma Erlus s krytinou Karat. Samozrejme je dôležité vybudovať aj zodpovedajúce podstrešie. Ostatné typy škridiel končia maximálne pri desiatich stupňoch. Riešením je aj falcovaná plechová krytina. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na takýto malý sklon strechy je najlepší pozdĺžne falcovaný plech tzv.Šlebach alebo PVC fólie. Do klasického asfaltu by som neodporúčal ak už tak modifikované pásy ale to sa už vyrovná cene PVC alebo plechu.
Odpovedať
Dakujem za odpovede. Ktory plech od ktoreho vyrobcu sa nemusime bat tam dat.. co sa tyka kvality?
Odpovedať
Profilova fotka
@madu8653 ja som bol vcera pozriet Ruukki falcovany plech premium s povrchovou Pural Matt Embossed, je to super, len ta cena ma zabila :-p
Odpovedať
Kolko Vam zauctovali?
Odpovedať
@madu8653, naiidealnejsie riesenie titanzinok napr., Rheinzink, budes mat bezstarosti , na zaciatok ;troska vyssia inevesticia. :-(
Odpovedať
@madu8653 ak chceš aby ti odpovedal, klikni na tlačítko "odpovedz" pod jeho odpoveďou. niekedy sa objaví až keď prejdeš myšou ponad príspevok.
Odpovedať
Profilova fotka
@madu8653 konecna suma 6057 euro za plech, systemove prvky, foliu a odkvapy. Strecha ma 192m2 a nema komin. Vid moj fotoalbum.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?