Ako reklamovať škridlu Bramac?

Profilova fotka
ahojte, byvame v novom uz 3 rok a sme velmi spokojni s novym domom. Vsetko nam vyslo podla predstav ale zial ani nie po dvoch rokoch musime reklamovat stresnu krytinu Bramac - lepsie povedane bleskozvodove skridle na ktorych uplne odisli uchyty na samotny bleskozvod. Po naliehaniach na Bramac zastupcu sme ho konecne dostali na obhliadku, zial vyslo z neho z skridle sice daju (ina farba ako mame!!!) ale montaz si vraj musime zaistit samy. Poburila ma nielen montaz na vlastne naklady ale aj to ze odvtedy sa pan neozval a je dost tazke dopracovat sa k naprave. Vytaca ma hlavne to ze na billboardoch vidiet slogan: "strecha na cely zivot" - asi pre umierajuceho 8-( Ake mate skusenosti s reklamaciami??? ako donutit bramac aby pristupoval k reklamaciam aktivne???
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@meamea staznosi sme daj tam podnet
Odpovedať
Profilova fotka
@marek06 uz som sa stazovala, ale bramac sa vytaca a pan stale len slubuje a nic sa nedeje. Teraz je zima a vraj nemozeme nic robit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
mi mame problem ties byvame 4 roky vsetko ok ale mame skridlu bramac alpska klasic a davam jej maximum 5 rokov farba zichadza dole a zacina sa pomali rozpadat lezie mi to uz nanervi a ze kritina na celi zivot ale ja sa nechistam umret za 5 rokov
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
prave zvazujeme aku kritinu na bungalov. bramac sa mi pacil. ale ked pocujem ako riesia jednoduche reklamacie, tak nedal by som si to ani na kurin.
Odpovedať
Profilova fotka
@silviu Neviem, my máme Bramac na dome už 3roky a reklamovať nemusíme nič. Dali sme ju teda i na garáž. Z našej strany spokojnosť. Nemení farbu, nedrobí sa... Verím že nás prežije ;-) .
Odpovedať
@rasto53 a na to si prisiel ako, ze bramac je naj? :-D
Odpovedať
@all Ludia vzdy riesia veci od konca. Ze aka krytina.. Cele zle, vazeni!! Najprv si vyberiem dobreho majstra, potom si necham poradit dobreho dodavatela a nakoniec riesim material. Lebo ked je dobre, vsetci sa usmievaju. Ked nastane problem, nikto ani ani telefon nedvihne! Mozes mat strechu aj pozlatenu.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb vacsinou kazda krytina je dobra. sila dodavatela a znacky sa ukaze ked dojde k problemom
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
My sme s reklamaciou nemali ziadny problem,firma Bramac nam reklamaciu uznala a problem vyriesili
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ak mate negativnu skusenost s "nereakciou" obch. zastupcu v regione, obratte sa na nasu centralu slovenskeho Bramacu. Na cisle 0905/718 712 je nas reklamacny technik, ktory promptne zabezpeci posudenie a dotiahnutie spornych veci. Sice podla zakona by kazdu reklamaciu mal vybavovat predajca (stavebniny), ktory danu strechu predal. V tomto sa vsak snazime riesit veci priamo ako vyrobca.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?