Ako odstrániť silikónovú omietku z betónovej škridle?

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť, ako odstránim z hladkej betónovej škridle čiernej farby, bielu silikónovú omietku? Robotníci si nedali žiadnu ochrannú fóliu a zaprskali mi celú strechu. Ďakujem za akúkoľvek radu.
Odpovedať
:-( ak si už stihol zabiť, alebo si vyplatil oných "majstrov", tak len kartáč, saponát, niekoľko dní dovolenky a vieru, že to nejako zlezie. Nakoľko som mal napriek dokonalému pozakrývaniu zopár bodiek tak viem, že zo zámkovej dlaby silikónová omietka 100% nezlezie.
Odpovedať
kks, to co boli za prasce? ruky dolamat... skus odstranovac silikonu.
Odpovedať
Jezkovi oci!!!! Ja by som tu prvu radu vymenila, lebo toto nezoderies skor ako sa celkom zoderies. , Ta druha rada by sa hadam dala umyt. Niekedy je cas drahsi ako akykolvek material.
Odpovedať
Profilova fotka
este ze je ta skridla hladka betonova.. z tej to pojde asi najlepsie dole...skus spachtlu, potom kartac..ale do cista to podla mna nepojde uplne.... brrr hroza inak take diletanstvo..
Odpovedať
des a hrúza toto... ale toto dole jedine mechanicky alebo vymeniť krytinu a majstrom strhnúť škodu ]-( odstraňovač silikónu ako písal gastaan nezaberie ja som mala od mastersilu odstraňovač dávala som dolu silikón z omietky na balkóne - tiež "šikovný" majstri :-p silikón zliezol omietka drží...
Odpovedať
Ten plech co ke na stene sa mal dat dole a po omieke naspat, ze to nezakryli alebo nerozobrali ani nekomentujem sak aj to nagrcanie akolo plechu hivori za vsetko robilo to albsolutny kreteni. Neocistis to kup novu skridlu a vymen, plech asi natri farbou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?