Ako najjednoduchšie urobiť veniec?

Ako najjednoduchšie urobiť veniec? a čo najlacnejšie?
Odpovedať
Profilova fotka
@jandach 4 roxory 12mm, strmienka každých 25-30 cm z profilu 6mm
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.modrastrecha.sk/blog/johny...
Odpovedať
všetko vlastnými rukami, nič lacnejšie neexistuje :-) A ako? to je na dlhšie. Veľa čítaj.
Odpovedať
@topvideo len ci 4 fi12 nie je vela? alebo ci bude stacit? @jandach najjednoduchsie to je bez venca, inak bysom popravde ocakaval tosku konkretnejsiu otazku. Aka otazka, taka odpoved.
Odpovedať
Profilova fotka
Čo bude ten veniec stužovať ,držať ,niesť atd .Nieje veniec ako veniec.
Odpovedať
Najjednoduchšie a najlacnejšie? Zašalovať,vyrobiť a vložiť výstuž,zarobiť betón,zaliať,vyrovnať a do stvrdnutia betónu počkať,potom odšalovať. Voilá-veniec hotový!!! :-) :-) Takto ti viem poradiť aj ako lacno a jednoducho postaviť celý dom... ;-)
Odpovedať
Najednoduchsie: U cka, vystuz, betonpumpa. http://www.ytong.sk/sk/content/ytong-... Najlacnejsie: Zaslovat z dosiek, rucne zamiesat (aby sa usetrilo za elektriku do miesacky :) ) a rucne kyblom zaliat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
sa chem opytat : najprv urobit salovanie alebo najprv polozit armaturu na mury? ak urobim najprv salovanie a zaradlujem ako vlozim dnuka armaturu? alebo salung len pribut na mur vlozit armaturu a potom zaradlovat z vonku?
Odpovedať
k tej výstuži... ja som si to chcel robiť svojpomocne ale ked mi no nacenil chalan čo sa tomu venuje bolo to drahšie asi len o 20€! kedže nakupuje železo na kg má ho niekolkonasobne lacnejšie ako ja čo ho niekde kúpim takže ten cenový rozdiel nebol velký ale v kvalite určite.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?