Ako by ste spravili podbitie moju strechu :)

Ako by ste spravili podbitie, vazniky mam polozene na venci (vyska venca 20cm). presah strechy mam 70 cm. Po tom co som cital tak by sa OSB doska nemala dotykat betonoveho venca, preto by som to takto riesil ale v mojom pripade vznikne zub lebo sa nechystam zateplovat. Aky by ste to riesili, medzeru medzi vaznikmi mam asi 90cm (teda si myslim, mi povedali ze je to standard. ) aky hrubku material by ste pouzili. taktiez je treba davat podlzne laty alebo sa moze uchytit OSB doska rovna do vaznikov.
Odpovedať
Profilova fotka
@mukmak ved spodok toho podbitia spust zarovno so spodkom venca, aky problem?
Odpovedať
Presne tak i trosku nizsie aby si nemal spodnu hranu venca obnazenu a mozes tam dat i normalne 20cm zateplenie obycajnym EPS.
Odpovedať
ok, tak to skusim tak spravit, este ake su moznosti spustenia podbitia ? su na to nejake panty alebo profily ? ak ano ako sa to vola lebo sa v tom moc nevyznam. Dakujem
Odpovedať
Sprav si pomocnu konstrukciu napr za pomoci stresnych lat.
Odpovedať
to mam pozbijat 3,4 stresne laty na seba aby som to dokazal spustit o cca 20cm ? ( jedna stresna lata ma 5cm ci? ) to sa mi zda komplikovane ? napr. take nieco ako sa dava na sadrokartonovy strop... tak by sa nedalo pouzit ?
Odpovedať
@mukmak takto sa to zvykne robit napr. https://static.4nets.sk/photo/00/6113...
Odpovedať
preco sa nemoze osb dotykat venca? @mukmak
Odpovedať
no aby od betonu nenavlhla doska... ale tak potom som zistil ze tam mam este styrodur takze nebude priamy kontakt medzi vencom a OSB.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?