Aká je krytina Rova Lindab mega hnedá?

má niekto túto krytinu..? nejake rady, postrehy skusenosti, pripadne fotky..?? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my ideme dať od rovy goodlock tiež dobrá krytina ale farbu váhame čierno siva alebo kávovo hneda :D
Odpovedať
@macka221 my sme si nechali vypracovat ponuku na tu Megu, a priznam sa ze teraz sa mi uz viac paci Goodlock (predtym sa mi napacila :-) ) no predajca nam povedal, ze by to bolo podstatne drahsie, kedze tam je ten bezskrutkovy ci aky system... Mega je v podstate uplne podobna, len je tam vidiet tie skrutky a ta vlna je trochu mensia, ale inac je tiez krasna.... prosim ta a mali ste viac hnedych odtienov na vyber? nam totiz ukazali len jediny odtien hnedej,.... pan predajca s nami siel aj do "terenu" :-D a ukazal nam tu hnedu v reale a poviem ti som do tej farby uplne zblaznena... je neskutocne krasna... (hoci to bol zhodou okolnosti goodlock co sme videli 2 strechy)... takisto sme sa boli pozriet aj na cervenu Megu, ktoru sme chceli povodne objednat a dobre sme urobili ze sme tam sli, lebo to bola hroza... :-D hned potom sme odtien zmenili... ako ta cervena bola celkom aj ok, hoci mi pripadala dost "kriklava" no dany dom mal nevkusnu az priam nechutnu cervenu fasadu... posobilo to na mna fakt odstrasujuco.... :-D mozem sa ta opytat na kolko vas ta krytina vyjde a priblizne metre stvorcove??
Odpovedať
Profilova fotka
aj my ju mame.
Odpovedať
skoda ze nemas viac fotiek strechy v albumoch... :-( :-) ako ste s nou spokojni??
Odpovedať
Oživujem tému: Má niekto Lindab Rova Toscana? Rada by som to videla realne foto...dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Dobrý večer, potrebovala by som vašu pomoc. Rozhodli sme sa pre strechu lindab goodlock ale teraz uvažujeme nad farbou. Nemá náhodou niekto v albume hotovú strechu v šedej a hnedej farbe? Mne osobne sa zdajú dosť svetlé, neviem si ich reálne predstaviť na streche. ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabsy skus kuknut luciin album na dome mame ruukki RR32 to je taka hneda a na garazi mame lindab maxima40 v hnedej,cenovo lindab a ruukki je porovnatelny!
Odpovedať
Profilova fotka
Ja viem, len ja nechcem aby bolo vidno skutky, mne to strašne vadí. A lindab má trošku odlišné farby, preto som ich chcela vidieť na celej ploche strechy. Ale pozerám že už ste zasa pokročili - myslím garáž.
Odpovedať
@gabsy no mne ked nacenili ten goodlock tak sa mi oči pretočili.. celkovo ten Lindab vychadzal draho.. maslen vysiel na polovicu, ale ten sme aj tak nechceli.. napokon sme dali nacenit aj skridlu a vysla o polovicu lacnejsie ako ten goodlock a nelutujeme. isli sme do skridly... samozrejme sme to prekonzultovali s projektantom a stav. dozorom. A to som predtym za ziadnu cenu škridlu nechcela :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?