Zmena stavebného dozoru

Profilova fotka
Ahojte, neviete či je možné zmeniť stavebný dozor ak už sú všetky papiere vybavené?Ukázal sa ako nespoľahlivý a obávam sa, že každá ďalšia byrokratická vecička stroskotá práve u neho... na každé jedno tlačivo od neho sme čakali skoro mesiac..budem povďačná za každý jeden podnet...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som síce fyzicky nemenil dozor ,ale dá sa to jednoduchým vypovedaním zmluvy s udaním konkrétnych dôvodov.
Odpovedať
Profilova fotka
na SU požiadate o tlačivo "Zmena stavby pred dokončením", tam vyplníte kolónku o zmene mena s.d. doložíte súhlas ďaľšieho s kópiou osvedčenia.
Odpovedať
Profilova fotka
dakuje pekne za info..
Odpovedať
Ja idem tiez menit stavebny dozor. Volal som na urad, panicka mi povedala to co napisal jan45. Ze treba vyplnit to tlacivo "Zmena stavby pred dokoncenim" ... a samozrejme dolezita vec - poplatok 50 EUR ... Stavebny urad na zaklade toho potom oznami povodnemu dozorovi ze pre tuto stavbu s dozorovanim skoncil. @kikula7 len zo zaujimavosti sa chcem spytat - pises ze riesis nejake tlaciva so stav. dozorom. Ake tlaciva mas na mysli ? Pokial viem tak cinnost stav.dozor sa v zmysle nejakych potvrdeni alebo peciatok od neho pocas stavby neriesi. Jednoducho stavias a s dozorom stavbu konzultujes. Len nakoniec pred kolaudaciou by teda mal suhlasit so vsetkym co a ako sa postavilo/zmenilo a zrejme az vtedy bude potrebna nejaka jeho "peciatka". Opravte ma ak sa mylim.
Odpovedať
Profilova fotka
mas pravdu ze teray uz neriesim nic..ale ked sme podali papiere pre stavebne povolenie a zacalo sa vybavovat stavebne povolenie tak sme potrebovali podpis na tlacivo ze je upovedomeny o zacati staveb. konania, potom tlacivo ze sa vzdava zakonnej lehoty na odvolanie a posledne tlacivo s podpisom z ebol informovany o stanovisku stavebeho uradu (ze schvalili stavbu)..problem vsak bol ze si zasielky ani neprebral. a na urade potrebovali podpis na navratku-(info pre urad ze uradna zasielka bola prevzata)...takze vdaka nemu sa nam vtedy predlzilo vybavovanie stavebneho povolenia aj o 2-3 mesiace.
Odpovedať
@kikula7 hmm,no ja som tie lehoty nejako nevnimal. Podal som ziadost o SP a rozposlali sa listy o zaciatku stav. konania. Medzitym som este dovybavovaval nejake papiere pre stav. povolenie. Mna viac zdrzovali plynari, pozemkovy urad a podobne zalezitosti. Jedine bolo nakoniec - cakanie na pravoplatnst stav. povolenia, ci sa niekto neodvola. Tam tak ci tak sa tusim musi cakat 15 dni kym sa niekto neodvola. Ja menim stav. dozor preto, lebo sa s nim neviem vobec skontaktovat. Je po infarkte. Stalo sa mu to v lete ked som zacal stavat a vlastne nebol ani raz na stavbe. Znamy ho minuly mesiac videl, takze sa z toho dostal. No nemal potrebu mi oznamit (ani stav. uradu) ze uz nebude vykovat dozor. Nema mail, telefon vypol, do schranky som mu vhodil list nech ma kontaktuje a nic ... Este ze som mu nedal ani korunu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
v diskusii vyššie píšete že treba tlačivo "Zmena stavby pred dokončením" avšak nevidím tam nikde kolonky kde by som to vypísala, že sa nejedná vlastne o zmenu stavby ale len stavebného dozoru. ako to teda treba vyplniť.? (asi mi tá blond neprospieva :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?