Žiadosť stav. povolenie

Chcela by som sa spýtať ako funguje stavebný úrad po korone. Sú tam nejaké obmädzenia alebo dlhé čakacie doby ? Chceli by sme si podať žiadosť pre Kosice okolie - Kmeťova 20 (Spoločný obecný úrad Beniakovce). Podával niekto žiadosť alebo má niekto informácie ako to je tam teraz ? Dakujem za odpovede 🙂
Odpovedať
Nejak velmi nechapem podstate tohto prispevku? Na urad si vies predsa zavolat ci maju otvorene, kedy, atd. A ked im donesies podklady na vydanie SP, tak je to celkom individualne kolko to bude trvat (cize to ze to niekto vybavil za 2 mesiace neznamena, ze ty to nevybavis skor alebo neskor).
Odpovedať
ak nemaju otvorene, nejaky iny urad ich zastupuje, su dane lehoty ktore maju dodrzat, ak nie tak podajte podnet toz teda otazka je aka ?
Odpovedať
ja viem že tam sa dá zavolať 🙂 len pred tým som sa chcela spýtať či nahodou niekto tam teraz nepodával žiadosť a či tam nesu dlhé čakacie doby po korone. 🙂 (nahromadené žiadosti)
Odpovedať
@patulicek podľa mňa by si mala rýchlejšie odpoveď, keby si tam zavolala 😄 Zbytočný príspevok
Odpovedať
Profilova fotka
@patulicek Počas mimoriadnej situácie, výnimočného stavu alebo núdzového stavu vyhláseného v súvislosti s ochorením COVID-19 stavebný úrad, podľa ustanovení zákona č. 90/2020 Z.z., ako v mnohých iných zákonoch, pribudol aj v stavebnom zákone č. 50/1976 Zb. nový § 142h, ktorý pojednáva o tom akým spôsobom obce v oblasti preneseného výkonu štátnej správy, t. j. stavebné úrady vykonávajú činnosť na úseku územného plánovania a stavebného poriadku. Pod §142h písm. b) môže predĺžiť lehotu ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?