Ziadost o zmenu uzemneho planu

Ahojte, neviem ci som to umiestnil do spravnej kategorie, ale verim, ze to nebude velky problem. Uz hodnu chvilu googlim, ale marne. V nasej obci je mozne pripomienkovat navrhovany uzemny plan. Mame par navrhov na zmenu a radi by sme sa o nu pokusili. Chceli by sme to hodit na papier avsak netusime co vsetko by idealne mala ziadost obsahovat a ako by mala vyzerat. Verim, ze su tu aj taki uzivatelia, ktori tiez ziadali o zmenu uzemneho planu. Mozete nam prosim poslat ako inspiraciu vasu ziadost? Samozrejme si odtial odstrante osobne udaje ;) VOPRED VELMI, VELMI PEKNE DAKUJEME.
Odpovedať
@original5 normálne to napíšte formou listu (adresujte ho obci..), v ktorom uvediete, že v rámci verejného prerokovania návrhu ÚP máte takéto pripomienky: - - a popíšete, čo chcete, aby v návrhu ÚP bolo doplnené, riešené. Osoba, ktorá obstaráva návrh ÚP s obcou Vami predložené návrhy a pripomienky k prerokovanému návrhu ÚP vyhodnotí a buď im vyhovejú a v návrhu ÚP obce to, čo chcete doplnia, alebo požiadavkám, pripomienkam nevyhovejú. Pri vyhodnotení musia napísať aj dôvod, prečo nebolo nevyhovené... Po každej zmene návrhu ÚP musí byť opätovne prerokovanie návrhu ÚP..
Odpovedať
Profilova fotka
Brat tiez taketo nieco pisal asi pol roka dozadu a normalne to napisal tak podobne ako pisala janet, ze to napisal ako obycajny list ale proste tie upravy museli byt normlane vysvetlene, nie iba tak laicky.
Odpovedať
@janetbla @zuzgun dakujem krasne za vasu rady a informacie. Planujeme predlozit 3 navrhy. 2 si myslim, ze sa daju pekne odvodovnit a mohli by byt akceptovane. Avsak 3 poziadavka sa tyka doplnenia dvoch parciel do intravilanu s moznostou svatat tam rodinne domy. Tieto pozemky hranicia s uzemnym, ktore je zahrnute na stavbu RD. Ale cez tieto 2 parcely je uz ide ochranne pasmo cintorina. Preto nemam ziadny objektivny argument / dovod, preco planovany cintorin zizit a parcely zahrnit vystavbu RD. Jedine co mi napadlo, ze by tam mohlo byt parkovisko namiesto casti cintoriru. Tym sa cintorin aj jeho ochranne pasme zizil a mohli by nas zaclenit :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?