Zalesnene uzemie

Ahojte, nevie mi niekto poradit ci sa da nieco robit, s tym ked nam UP nedovolil stavat nakolko je pozemok v zalesnenom uzemi? Neviem ci som to dobre napisala :-D Dik jana
Odpovedať
Profilova fotka
Nájdite si, kto Vám bude robiť dozor na stavbe, ten by mal vedieť aj postup v danej lokalite. Potrebujete projekt, vyňatie z fondu, prístup. Teoreticky siete okrem prístupu nepotrebujete, môžete mať vlastnú studňu, elektráreň a čov, kúriť pevným palivom. Môžete to žiadať ako vyňatie pre chatu, ak ste vlastníkom pozemku. Problém môže byť ak ste v chránenom území.
Odpovedať
@jan45 Dakujem za radu .-D
Odpovedať
Ak je váš pozemok v území, ktoré je podľa UP klasifikované ako les, tak určite sa tam nedá stavať RD. Muselo by dôjsť k zmene UP, čo je však časovo, finančne a procesne veľmi náročné. Muselo by s tým súhlasiť zastupiteľstvo a potom XY rôznych inštitúcii a orgánov ako napr. obvodné úrady životného prostredia, pamiatkový urad, všetci sieťari, dopravná polícia, hasiči, okolité obce, pozemkový úrad, atď, atď, atď. Neviem, či ma zmysel sa do toho vôbec púšťať.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam vinate z pôdneho fondu . Vyjadrenie voda, telekomunikacie, elektrarene spojene stavebne a uzemne rozhodnutie ,ale nam to vychadza jedna strana 23 m od lesneho porastu a potrebujeme vynimku z lesneho uradu k ochrannemu pasmu pod 30m treba staticky posudok na zosilneny krov jedna sa o rekrečnu chatku 5x6m nerobil to dakto z Vás. ďakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?