Využitie priestoru kolaudovaného ako sklad

Ahojte, neviete ma nasmerovať aké mám možnosti využitia samostatnej stavby na pozemku, ktorá je ako sklad k rodinnému domu. Je možné priestor napr. využiť na kanceláriu, teda nebytovo, alebo aké mám možnosti užívania aby som nič neporušoval? Pýtam sa kvôli milému susedovi, ktorému všetko vadí a teda to čo je vnútri sa ho nijako nedotkne, neobmedzí, žiadnu výrobnú dielňu tam nechcem robiť. Len keď tam budem ťukať do počítača, alebo skladovať sezónne veci, to by mu mohlo byť jedno.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mato0555:

Ahojte, neviete ma nasmerovať aké mám možnosti v…
@mato0555 nemáte čo riešiť, je to Vaše? ak áno, tak to môžete používať. Sú širšie otázky, ale to ste nepopísali. Domová daň, meranie energií,
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jan45:

@mato0555 nemáte čo riešiť, je to Vaše? ak áno, t…
@jan45 áno je to moje, len sa chcem vyhnúť zbytočnému konfliktu so susedom, keďže na stavebnom úrade ho už dobre poznajú. Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať

@jan45 áno je to moje, len sa chcem vyhnúť zbytoč…
@mato0555 ak to nechcete na ten ucel pranajimat alebo davat do nakladov svojej firmy ale doslova osobne si tam dat stolicku a "pracovat"
Odpovedať
Profilova fotka
@mato0555 zmenu v uzivani stavby riesil stary stavebny zakon v paragrafe 85. Ako je to teraz podla noveho si zisti, na 99% rovnako. Skonc na SU a zisti si, co vsetko ti treba pre zmenu. Osobne by som fakt, ze sedim v sklade ako skladnik a tukam do PC ani neriesil :)
Odpovedať

@mato0555 Nerieš nič a rob si tam čo chceš. Nech si sused vyserie oko.
Odpovedať

@mato0555 to musí byť super sused, že by ho zaujímalo aj to, či idem do skladu pozerať film na notebooku, prípadne tam budem 8 hodín a robiť niečo iné. Hlavne cez koronu ľudia mali možnosť homeofficu a vtedy čo viem, tak robili aj vonku na terase alebo v záhradnom domčeku, aby sa nerušili. Ani mi nenapadlo, že by to niekoho mohlo obťažovať či vôbec zaujímať, že tam niekto je. Dokým to nie je prevádzka alebo dielňa kde je hluk, tak nie je čo riešiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?