Odpoveď na príspevok od mato0555:
Ahojte, neviete ma nasmerovať aké mám možnosti v… @mato0555 nemáte čo riešiť, je to Vaše? ak áno, tak to môžete používať. Sú širšie otázky, ale to ste nepopísali. Domová daň, meranie energií,Odpoveď na príspevok od jan45:
@mato0555 nemáte čo riešiť, je to Vaše? ak áno, t… @jan45 áno je to moje, len sa chcem vyhnúť zbytočnému konfliktu so susedom, keďže na stavebnom úrade ho už dobre poznajú. Ďakujem za odpoveď.Odpoveď na príspevok od mato0555:
@jan45 áno je to moje, len sa chcem vyhnúť zbytoč… @mato0555 ak to nechcete na ten ucel pranajimat alebo davat do nakladov svojej firmy ale doslova osobne si tam dat stolicku a "pracovat"Odpoveď na príspevok od mato0555:
Ahojte, neviete ma nasmerovať aké mám možnosti v… @mato0555 Nerieš nič a rob si tam čo chceš. Nech si sused vyserie oko.Odpoveď na príspevok od mato0555:
Ahojte, neviete ma nasmerovať aké mám možnosti v… @mato0555 to musí byť super sused, že by ho zaujímalo aj to, či idem do skladu pozerať film na notebooku, prípadne tam budem 8 hodín a robiť niečo iné. Hlavne cez koronu ľudia mali možnosť homeofficu a vtedy čo viem, tak robili aj vonku na terase alebo v záhradnom domčeku, aby sa nerušili. Ani mi nenapadlo, že by to niekoho mohlo obťažovať či vôbec zaujímať, že tam niekto je. Dokým to nie je prevádzka alebo dielňa kde je hluk, tak nie je čo riešiť.