Vynimka pre ochranne pasmo cesty 3.triedy

Dobry deny prosim podelte sa somnou o Vase skusenosti - chystam sa kupit pozemok, no je to za tabulou obce a preto plati : ochranne pasmo cesty 3.triedy tzn. dom moze byt od osi cesty vzdialeny az 20 metrov. Dom by som samozrejme rad postavil blizsie. Pani na ODBORE DOPRAVY mi svetosvete tvrdila ze sa to neda obist vynimkou, ze ona zatial ani raz toto neschvalila, zastavil som sa vsak pri par novostavbach s podobnym pripadom, kde mi potrvdili, ze treba ziadat vlastnika cesty - napr KSK - Moldava nad Bodvou (ak sa jedna o cesty 2,3 triedy Kosice Okolie) a vraj toto schvalia bez problemov, viete mi toto potvrdit, resp. je opatovne potrebny AJ SUHLAS ODBORU DOPRAVY alebo inych institucii? Existuje cesta? dakujem vsetkym vopred za dobru radu.
Odpovedať
Profilova fotka
tej pani raz poďakujete,
Odpovedať
teraz to vidis tak, ze sa to da, za par rokov budes pozadovat od vlastnika cesty napr postavenie protihlukovej bariery...
Odpovedať
dakujem aj za tieto "inotaje" ;-) , bud ich ale prosim vysvetlite a doplnte o fakty alebo poradte postup pani, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@rf23 kúpil som dom pri ceste III. tr pred 25 rokmi, Ke´d som tam prvý raz spal, prešli v noci dve autá. Dnes mám postavené 15m od cesty, keby som nemal ochranu pôvodného domu tak sa tam nedá bývať. trafik je do 2,30 a začína 4,30.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?