Vyjadrenia k stavebnemu povoleniu od vodarov,SSE,Telekom,Orange pre okres Krupina Adresy institucii?

Profilova fotka
Da sa to obehat v Banskej Bystrici?
Odpovedať
Profilova fotka
vy ako Krupina patrite pod krajsky stavebny urad v BB a tam ti pani na stavebnom urade zaskrne ze co vsetko potrebujes ake vyjadrenia.....Ja som si vsetko vybavovala v TT adresy som si zistovala cez net a telekom som riesila cez ich ineternetovu stranku maju tam na to tlacivo ktore som vyplnila,prilozila subor zo situaciou a poslala..... Orange urcite nepotrebujes!
Odpovedať
Profilova fotka
@monka919 , ja som napr. Orange potreboval /v TO/
Odpovedať
Profilova fotka
elektrika sa ziada v ziline - na internete maju ziadost - takze vyplniť, doloziť doklady telekom - ziada sa cez elektornicku ziadost - odporučam ide to rýchlo orange - my sme neziadali vodaren - my mame obecny vodovod, takze obec, (najlepšie ist na vodaren. spoločnost pod ktoru patríte ak nemate obecny vodovod a dat tam ziadost osobne - v Brezne sa platí za vyjadrenie - takze to hned podate, zaplatíte a bude to skor ako postou a potom posielat peniaze a bude sa to zbytočne natahovat)
Odpovedať
akurat teraz sa s tymto zaoberam: SSE - distribucia http://www.sse-d.sk/portal/page/porta... stiahnut ziadost (tretia z hora), zakruzkovat v nej bod c. 6 , vyplnit a prilozit mapy z katastra, SPP - distribucia - obdobne. Staci im len zaslat aj len tak napisanu ziadost s mapami z katastra. Energotel - napisat mail panovi Melovi melo@energotel.sk ziadost o vyjadrenie sa k ing. sietam k stav. povoleniu + mapy z katastra, slovak telekom: https://www.telekom.sk/vyjadrenia/lay... (plalti sa 16,99 E), Este neviem: vodarne, zivotne prostredie - voda, odpad. U nas potrebujes aj povolenie vjazdu (to by Ti mali dat na MsU), vyjadrenie mesta ku stavbe RD (MsU), zmluva so staveb. dozorom ak staviate svojpomocne. Tolko vseobecne, ktore su potrebne asi vsade.
Odpovedať
my toto práve riešime v Trnave a nakolko sa v našej lokalite ešte len robia siete a cesta, tak nám elektrárne dali nesuhlasne vyjadrenie k projektu. Mysleli sme si že dotknuté inštitucie sa maju vyjadrovat takým spôsobom, že či im tam idu nejake káble alebo potrubie a pokial nie, tak by mali dat súhlas... ved sa nechceme ešte zatial na nič pripájať, len stavebko vybavit.
Odpovedať
Profilova fotka
ale ak vam dali nesuhlasne vyjadrenie k pripojeniu, tak stavebne na dom asi nevybavis, bez pripojenia elektriky ti to nedaju zrejme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?