Vybavovanie stavebného povolenia

Profilova fotka
ahojte chystáme prístavbu a tak na začiatok začíname stavebným povolením. Projekt je už v realizácii. Boli sme na stavebnom úrade a pán nám dal kde všade potrebujeme isť pre vyjadrenia. Majiteľkou chaty (kt. ideme prerobiť) je svokra ale keďže ona nemá moc času tak som sa chcela spýtať či môžem aj ja pobehať elektrárne atď... A čo kde vlastne potrebujem k tomu aby mi vyjadrenie dali? ... Všetky prípojky mame nič nove nechceme len vyjadrenia. A potrebujem aj splnomocnenie od svokry? Aké sú kde poplatky (ak sú)?? 8-(
Odpovedať
@skaika so splnomocnením môžeš všetko vybaviť aj ty.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav super a musím mať so sebou napr. list vlastníctva alebo niečo ?? ... či len mám všade pýtať vyjadrenie a povedať adresu či ako?? ...
Odpovedať
@skaika pre istotu maj LV (aj kedˇ je ten fakt uvedený v splnomocnení), projekt (min. situačku). Na splnomocnení je potrebný overený podpis toho kto poveruje splnomocnenca. Nepamätám, že by boli poplatky za vyjadrenia.
Odpovedať
Profilova fotka
@skaika tak určite si zober aj daky doklad o tom, že je svokra vlastnikom pozemku. napr. ten LV -nam stačil tusím aj vypis z katastra nehnutelnosti (stiahla som si z internetu). a tak isto si zober aj projekt. u elektrarni budeš potrebovať projekt el. pripojky , vodarne zase projekt vodovodnej pripojky, ak tahate plyn budete potrebovať tuším celu projektovu dokumentaciu. a taktiež katastralnu mapu niekde pytaju, ale to presne neviem kde. poplatky tam boli asi iba u vodarni, ale bolo to do 10e no už si presne nepamatam kolko to bolo.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav LV je list vlastnictva .. .. dobre :-) @mariasola kde na internete nájdem výpis s katastra?? .. keď sme boli na stavebnom úrade povedali že vodu nám netreba lebo mame studňu a plyn tam nie je tiež mi to netreba ... v podstate potrebujem isť len na elektrárne a nejaký úrad neviem ako sa to vola niečo o ochrane životného prostredia ..
Odpovedať
Este nemas projekt, do elektrarni ho asi budes potrebovat a na ziv.prostr. urcite rez komina,je ho vysku...
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska projekt ešte nie je hotoví.. .. a komín nebudeme stavať keďže je to iba prístavba a v starej časti komín už je ..
Odpovedať
Profilova fotka
@skaika no je to vlasne vypis z listu vlastnictva http://www.katasterportal.sk/kapor/vy... na tej stranke si vypiš a vytvor zostavu a možeš tlačiť, ale možeš si na boku na lavej strane kliknuť aj vyhladať podla parcely (to musiš kliknuť na parcela) alebo podla vlastnikov. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mariasola okey ďakujem ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?