Územný plán obce - potvrdenie

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa trošku poinformovať ohľadne územného plánu obce. Rozumiem o co ide, len nerozumiem postupu dvoch obci. Ja som potvrdenie vybavila ešte pred kúpou pozemku na pôvodného majiteľa a na pôvodnú parcelu, až nekúpim niečo, kde sa nebude dat stavať. Moje meno tam tiež figurovalo. Toto potvrdenie mi v budúcnosti stačilo aj ku stavebnému povoleniu a pre všetky úrady, kde to vyžadovali. Za potvrdenie som nič neplatila. Jedna známa pýta toto iste v inej obci a chcú od nej 120€ a ze jej to dajú až ku stavebnému povoleniu a nie pred kúpou pozemku. Ako ste to mali vy?
Odpovedať
UPI mi bez problemov dali k pozemku nad ktorym sme len uvazovali... zadarmo.
Odpovedať
UPI jej musia dat zadara, nikdy som to k SP nepotrebovala. Navyse uzemne plany su na nete verejne dostupne,
Odpovedať
To bude asi len nezmyselny vymysel daneho zastupitelstva v danej obci. Lebo ako aj ja viem tak je to vydavane zadarmo a da sa to najst aj na internete. Ale na druhej strane ta tvoja znama asi nebude mat ineho vychodiska len ako poplatok zaplatit lebo co ak si v obci postavia hlavu tak bude mat potom ona hlavu v smutku :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za vaše skúsenosti. Tak nakoniec to dnes vybavila a čudujem sa ako ale bolo zadarmo :-). Asi skúšali ci zaplatí a keď sa nedala, tak to bolo free ;-)
Odpovedať
Podla mna sa nejak nerozumeli, lebo UPI potrebujes praveze pred zacatim robenia projektu, nie k povoleniu. 120€ nestoji ziadne tlacivo na stavebnom odbore. jedine ak poplatok za stavebne povolenie sa moze vysplhat do takej sumy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?