Uzemko + stavebne

Profilova fotka
caute ludia, chcem poradit...projektant my povedal ze mam ist vybavit uzemne rozhodnutie a dal my nie este hotovy projekt ze si mam najskor to vybavit a potom za cca 3tyzdne bude hotovy cely prjekt uz na stavebne povolenie cize sa rozhodujem ci mam pockat a potom to zlucit dokopy aby som nemusel 2krat behat..co poradite? lebo ja som z tychto behaciek akosi mimo je tam tisic veci neviem co skor
Odpovedať
Ja som isiel na SU len s neoficialnym náčrtom. Potom mi spravil projekt len na uzemne konanie. Kedze sme mali zvlast uzemne a zvlast stavebne. Nie vzdy to daju dokopy. Az ked prebehlo UK tak potom sme spravili projekt na cisto.Vybavovali sme to vsetko 1,5roka .
Odpovedať
@pavol134 pokial nemas jednoduchu stavbu tak mozno zlucia, ale podla zakona v tom pripade zabudni na zlucenie konani :) navstiv SU tam ti to vysvetlia :) a ak budes rychly a trosku ich ponahanas tak si to vybavys a nebudes musiet riesit nic dvakrat. Vyjadrovacky si ries pre uzemne a stavebne a mali by ti tak aj odpovedat.
Odpovedať
Profilova fotka
@pavol134 Ja som to zlúčil. Ale mne to všetko vybehal najatý chlapík...
Odpovedať
@pavol134 ja som tiez zlucil ale ako pisu vyssie musi ist o jednoduchu stavbu: Jednoduché stavby sú - bytové budovy, ktorých zastavaná plocha nepresahuje 300 m2, majú jedno nadzemné podlažie, môžu mať aj jedno podzemné podlažie a podkrovie, - stavby na individuálnu rekreáciu, - prízemné stavby a stavby zariadenia staveniska, ak ich zastavaná plocha nepresahuje 300 m2 a výšku 15 m, - oporné múry, - podzemné stavby, ak ich zastavaná plocha nepresahuje 300 m2 a hĺbka 6 m.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?