Stavebny urad Limbach

Ahojte, skusam aj takto, lebo uz sme zufali..... Mal niekto z Vas tu cest riesit Stavebne povolenie v Limbachu? Ak ano,urcite ste sa stretli s vychyrenym pristupom miestnej pracovnicky (neznali problematiky, nehovorte mi, ze to je tak vsade - ti, ktori mali tu cest vedia, ze toto je extrem). Ako ste to nakoniec zvladli? Po dobrom, po zlom? Ako dlho trvalo to vybavit? Dakujem
Odpovedať
@radsej_anonym napíš v čom je problém? aj v súkr. správe
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@radsej_anonym Dobry den, prosim mozem sa spytat, ake ste mali problemy so stavebnym povolenim v Limbachu? Sme pred podpisom zmluvy na pozemok, tak ma Vas prispevok dost vystrasil. Dakujem Vam pekne.
Odpovedať
@danilee pred podpisom si overte skutočnú možnosť výstavby na danom pozemku. V Limbachu sú niektoré pozemky na predaj, ale nie je možné na nich stavať tak ako sa predávajú (veľkosť pozemku) aj keď v okolí domy stoja a sú v lokalite kde sa stavia. tieto veci vznikli v súvislosti s problémom obce s územným plánom.
Odpovedať
@halnas Dakujem velmi pekne za informaciu. V nami zamyslanej lokalite je podla UPI min rozloha pozemku 1200 m2, to by sme mali v poriadku. Viem, ze je tam ale viacero pozemkov s vymerou okolo 900 m2.. U nas je zasa problem v pristupovej ceste, kde jeden pas okolo hranice je vo vlastnictve inej FO.
Odpovedať
@danilee no prístup potrebujete a tiež mať kadiaľ viesť inžinierske siete. Každý stavebný úrad má svoje špecifiká, aj keď legislatíva je jednotná. No k získaniu potrebných povolení sa dá prísť, kvalitný projekt Vám zjednoduší cestu a potom je potrebné aktívna komunikácia, nenechajte sa na úrade odradiť, treba komunikovať argumentačne, potom to ide.
Odpovedať
@halnas Dakujem Vam za povzbudive slova a uzitocne rady. Veru, bude sa treba obrnit trpezlivostou..pevne verim, ze to dotiahneme do zdarneho konca. Na projekte pomaly pracujeme s architektom, hadam nam v konecnom vysledku bude odmenou pekne byvanie🙏
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?