Stavebný dozor Nitra a okolie poraďte

Prosím typ na stavebný dozor :-) :-) :-)
Odpovedať
1
2
ja tiez prosim na Presov
Odpovedať
Ahoj, stavebný dozor ti môže robiť aj človek, ktorý má stredoškolské vzdelanie stavebného smeru s maturitou, ak má vykonanú troj - ročnú prax. Nám robí stavebný dozor môj manžel, keďže spĺňal tieto predpoklady. Veľa ľudí vraví, že rodinný dom nie je jednoduchá stavba, ale je, máme to čierne na bielom. Dúfam, že sa ti bude ľahšie hľadať, možno je v tvojom okolí nejaký tvoj známy, ktorý spĺňa tieto predpoklady a určite nebude chcieť za rok od teba okolo 400 EUR, koľko pýtajú v NR. Držím palce.
Odpovedať
Profilova fotka
Pre kusnirova: prečo neuvediete aspoň okres? pre pedaska: informácia nie je kompletná, stavebný dozor môže robiť odborne spôsobilá osoba s predpísaným vzdelaním a skúškami, dokladá to osvedčením a okrúhlou pečiatkou. Podľa SKSI za dozor pri kompletnej činnosti môže účtovať 0.7% ceny stavby. Samotný výkon na stavbe je len časť náplne.
Odpovedať
Hm, zaujímavé, že môj manžel nemá okrúhlu pečiatku a na stavebnom úrade nám ho ako stavebný dozor schválili. A stačilo mi iba napísať "Vyhlásenie o činnosti stavebného dozoru" a "Čestné prehlásenie" o vykonanej praxi. Aj na mňa tu išli takými komentármi a nič z toho. Viem si predsa prečítať stavebný zákon. Treba veriť obyčajným ľuďom, ktorí sa snažia poradiť, aby sa dalo čo najviac ušetriť. Ale ako kto uzná.
Odpovedať
ja si tiez robim dozor sam a nemam okruhlu peciatku nebol s tym na stavebnom urade problem samozrejme splnam podmienky ktore pisala pedaska
Odpovedať
@pedaska ďakujem za info, u nás v Nitre tiež pýtajú okrúhlu pečiatku. Zas aby si niekto zarobil. Všade samá byrokracia :-) :-)
Odpovedať
@jan45 Nitra :-)
Odpovedať
@kusnirova hm...no neviem, my tiež staviame v okrese Nitra, tak nechápem, prečo ten rozdiel. Ale pravda je taká, že väčšina úradníkov sa vo svojej práci nevyzná, bohužial :-|
Odpovedať
Dovtedy je vybavovanie celkom v pohode, kým netreba ísť na RSaÚC do NR :-S
Odpovedať
@kusnirova http://www.azet.sk/katalog/stavebny-d... Skús osloviť viacerých a zistiť si cenu a ešte pozor ! Kamarát mal stavebný dozor dohodnutý, že mu v prípade potreby zavolá a ten príde na obhliadku. Nemal to na papieri a keď potreboval "okrúhlu" poečiatku, tak mu ju nechcel dať, lebo za 2 roky stavby ho neohlásil ani raz a to staval svojpomocne. Nakoniec si musel priplatiť navyše oproti pôvodnej sume. :-| @pedaska Je rozdiel stavať v "okrese" NItra a priamo v meste Nitra - ak je stavebný úrad niekde na dedine, prípadne malé okresné mestečko ako Zl.Moravce, tak sa dá všetko, ale priamo v Nitre je všetko komplikovanejšie- osobná skúsenosť. :-|
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Ahojte a prosím poraďte. 300 € je za stavebný dozor v okolí Topoľčian na celu stavbu - začiatok+kolaudácia+5 návštev na stavbe+nonstop poradenstvo je dobrá cena?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
paso 007 až moc dobrá....ale za tú cenu neočakávaj nič navyše
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja viem poradiť skvelý v Suranoch :-)
Odpovedať
mne bude robit dozor Jozef Demel. http://www.demel.sk/ ma skusenosti, kedysi mal stavebnu firmu a postavil nejaky ten dom v Nitre. zatial mi celkom pomaha...
Odpovedať
@ohen10 si spokojny s tym Demelom ?
Odpovedať
zatial ano...este nestavam, ale zatial ako celkom poradi, pozna nejake skupinky murarov... pomaha mi aj so stavebnym povolenim. celkom velku vyhodu vidim v tom, ze kedysi mal stavebnu firmu.
Odpovedať
Profilova fotka
@cucoriedkav , koho?
Odpovedať
Profilova fotka
@cucoriedkav mohla by so poslat kontakt naneho?dik.
Odpovedať
Profilova fotka
Moj otec, uz dochodca (cize lacny, ale so skusenostami), robi stavebny dozor a mama pracuje na stavebnom oddeleni v NR, takze sa vedia skoordinovat a spolupracovat. Ak mate zaujem, nevahajte ma kontaktovat!
Odpovedať
Chcel by som Vas poprosit o typ na stavebneho dozora v Nitre. Niekoho, kto aj poradi a kto bude na stavbu aj realne chodit. Bol by som povdacny za Vase odporucania a referencie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ohen10 na akej cene za dozor a na akej stavbe dozoruje
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@valdik1 mohla by som poprosit kontakt na otca?dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
valdik1 poprosil by som tiez kontakt na otca. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Chcel by som sa opýtať ako je to so stavebným dozorom drobnej stavby - garáže do 25m2.. Je tam potrebná pečiatka? Príp. nejaký iný druh stavby, napr. dielňa, či kôlňa, kde by pečiatku netrebalo, len podpis??? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@osickaglamour bolo mi povedane ze ak v ziadosti o drobnu stavbu uvediem svojpomoc musim mat stav dozor. Ak bude stavbu realizovat firma, netreba. Tak som uviedla ze firma (bez identifikacie :-D, hoci sme robili sami garaz ) a vsetko bolo OK. Nikto nic nekontroloval.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@valdik1 Zdravim mam zaujem o kontakt na stavebny dozor
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@valdik1 surne zhanam cloveka na zajtrajsiu obhliadku rekonstrukcie domu v obci nedaleko Nitry. Bol by vas otec ochotny prist? Potrebujeme niekoho, kto by nam vedel poradit, co si vsimnut a na co sa spytat. Obhliadka je rano o 9,15. Samozrejme jeho straveny cas mu zaplatime. Kontakt na mna 0908737141. Vopred dakujem. Hana
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Má niekto dobré referencie na stavebný dozor v Nitre? Chcem začať stavať na jar (marec 2018) domček v KU Párovské Háje 3km od Nitry a potrebujem stavebný dozor. Ak má niekto dobré skúsenosti so stavebným dozorom tak by som ho poprosil o tip na neho. Ďakujem.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?