Stavebné povolenie pred realizáciou inžinierskych sieti

Ahojte, neviete mi poradit, ci je mozne ziskat stavebne povolenie na rodinny dom v pripade, ze este nie su dotiahnutie IS na pozemok..? Elektriku aj vodu na samotnu stavbu by sme si pozicali od suseda. Totizto dobudovanie elektriky pre 3-4 domy budu robit pravdepodobne elektrarne na ich naklady, ale az o 2 roky a my by sme chceli zacat medzitym stavat. Je to vobec mozne..? Dakujem :-)
Odpovedať
vsak si stavebne povolenie vybavte, zacnite stavat , byvajte si a o dva roky ked bude elektrika sa zapojite a skolaudujete...
Odpovedať
Ved to sa pytam, ze ci nam daju stavebne povolenie, kym nemame dotiahnute siete na pozemok :-) Ale podla Tvojej odpovede sudim, ze asi ano :-)
Odpovedať
Aj my sme tak začali, pozemok bez IS, mali ako jediné a ako prvé dotiahnutú iba elektrinu - nová rozvodna skrina, pretože bez prúdu nespravíte naozaj nič. Voda iba zo studne. Mestskú vodu a jej pripojenie sme doriešili tento rok. A plyn nebude, bez plynu sa dá funguovať, aj my staviame a budeme žiť bez plynu ;-)
Odpovedať
My by sme mali elektrinu bud pozicanu od suseda, alebo manzel ma v praci generator.. Iba na miesacku a tak :-) Voda by nebol problem tiez.. Len som nevedela, ci nam to na uradoch prejde :-) vo stvrtok bude verdikt :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?