Stavebné povolenie na bývanie v pokroví

Ideme prerabat starsi domček a potrebovala by som poradiť čo všetko sa rieši ked chcem byvat aj v pokrovy , strecha je nova , zateplena , podlahy su nove samonosne(na zateplenie a rekonstrukciu podkrovia bolo stavebne povolenie )..kolko by to asi stalo ked sa tam maju len inzinieri prist pozriet , plan mam vlastny takze architekta nepotrebujem? ked som sa bola pýtať na stavebnom tak nikdy nemali čas len ze mi niekoho poslu..je to vo Zvolene Ďakujem za kazdu jednu odpoved!
Odpovedať
nie je celkom jasné čo potrebuješ. Stavebné povolenie je ešte platné? projekt pre stavebné povolenie neobsahoval úpravu podkrovia na bývanie? V zásade potrebuješ projekt interiéru podkrovia (architektonické členenie dispozície, rozvod ELI, ZTI) žiadosť o SP na úpravu podkrovia na bývanie, prípadne ak je plané SP tak zmena stavby pred dokončením. neviem či si toto chcela vedieť.
Odpovedať
ono to bolo tak ze najprv sa len prerabala strecha cize povolenie na rekonstrukciu strechy a zateplenie bolo , odvtedy presiel uz rok takze potrebujem povolenie len na zobytnenie priestorov , elektrika tam je vytiahnuta nic ine tam nebude len detska a spalna..projek som nakreslila sama takze architekt tam nema co spravit , jedine asi potrebujem statika ktory to obzrie ..neviem som v tomto stratena a ochota na uradoch ma odradza totalne :/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?