Stavebné povolenie a mestský úrad

Pred tyzdnom som podala ziadost na stavebne povolenie a dnes mi volala svokra, ze nasla v schanke modri papierik, vraj mam na poste nieco z meskeho uradu, tak asi do rana nebudem spat a rozmyslat co tam asi bude.
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska451 požiadavka na doplnenie žiadosti
Odpovedať
@majuska451 aj nam to doslo po tyzdni a museli sme doplnit ziadost.
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska451 Nam toto iste poslal jebo zo Ziliny po 2 mesiacoch ako keby to nemohol poslat skor dilino cakame jak hlupy a nic z toho.
Odpovedať
@jan45 @martin25 @juraj351 odpisujem neskoro , ale prislo nam ze 18. 3 mame stavebne konaniie, tak dufam ze to dobre dopadne a budeme mat poslednu peciatku.Neviete ci to pravoplatne bude hned toho 18. ked bude vsetko ok a nikto nebudeme mat k tomu ziadne namietky,, alebo na tu peciatku budem cakat este dlhsie?
Odpovedať
Profilova fotka
treba obísť všetkých napísaných na st. konaní aby sa vzdali odvolania, zaniesť na SÚ a dajú pečiatku pravoplatne.
Odpovedať
@jan45 tak dvaja by sa mi podpisali urcite hned, ale od obce asi hned podpis nedostanem oni si urcite pockaju na stavebne konanie., kedze pozemok je obecny ale bytovka ktora tam teraz vyrastla je firmy slovdach, takze tam sa musia asi zhodnut obe strany,ale ak som dobre citala tak na tom papieri co mi prislo tak je napisane ze posledne namietky mozu vyjadrit na tom stavebnom konani, inak sa uz nebude brat na nich ohlad, ale pan na stavebnom my povedal ze sa mu nezda ze su tam vsetky susedne pozemky v poraidku, tak potom bude este verejna vyhlaska a to trva dva tyzne, tomu velmi nechapem.Neviem preco by tam nemali byt v poriadku pozemky, ked na jednej stane ma moja sestra to je ok, na druhej strane je kaplnka, to bolo na nasom pozemku ale darovali sme to cirkvi, tak aj tamto by malo byt ok a posledny susedny pozemok je obecny, na tom co je postavena bytovka.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?