Stavebne povolenie

Profilova fotka
Zdravim vas potrebujemradu Chcem v najbližšej dobe začat robit pristavbu jednu izbu k domu s malou terasom pristavit a prekrit novou strechou za domom.Izba s terasou bude mat rozmer 5m na širku a na dlžku 10m max.Akopostupovat a potrebujem aj projekt k domu na pristavbu?akopostupovat?Byvam v meste.dakujemvopred za každu radu.
Odpovedať
@koudy11 ide o rozsach kde sa vyzaduje stavebne povolenie. Na stavenom urade si podas ziadost o stavebne povolenie ku ktorej dodas vsetky potrebne prilohy. Jednou z nich je aj projekt. Vyzaduje sa projekt minimalne na urovni pre stavebne povolenie. Projekt ti spracuje projektant pozemnych stavieb a poradi ti ake dalsie profesie (napr statika ...) je potrebne spracovat. Pre tieto casti si bud najdes projektantov sam, alebo ti ich zabezpeci projektant stavebnej casti (co je bezna pax). Na vsetky dalsie otazky by ti mal vediet zodpovedat tvoj projektant a usmernit ta ako dalej.
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa poskytnutých informácií bude určite potrebný projekt, ktorý bude tvorit architektonickú časť, statiku, elektroinštalácie a požiarnu ochranu. Cca 500-700€
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?