Stavba garáže 10x5

Dobrý deň, chcem sa opýtať ci tu nie je niekto kto by vedel poradiť. Chceme garáž 10x5 m, ktorá nebola zakreslena v projekte domu. Musíme si dat znovu nakresliť projekt a žiadať o stavebné povolenie? Alebo to mozeme postaviť aj bez toho. Mame len jedného suseda a ten o tom vie a nevadi mu to. Takže s tým by nebol problém. Ďakujem.
Odpovedať
@virnik27 alebo tiež dve povolenia na dve drobné stavby.
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 tak to je kravina jak mrak ak dve ohlasky musia byt dve nespojene stavby. Ozaj si myslis ze na stavebnom su jeb...ty?? Ze im to nedojde ??
Odpovedať
@wolodymyr to máš odkiaľ, že dve "nespojené stavby". Prístavbou sa to riešiť nedá ? A čo pracovníci SU majú za povinnosť prenasledovať ľudí, alebo im pomôcť.
Odpovedať
Teraz mu to nevadi a o par rokov budes mat problem. Bez povolenia by som do toho nesiel. Radsej teraz menej vybavovaciek ako potom mat toho vyse hlavy...
Odpovedať
Profilova fotka
@viktor811 pristavba uz potrebuje stavedne povolenie Mylis si pojmy a to je dolezite Drobna stavba do 25m2 ..ohlaska stav dozor Pristavba je ukon kde sa meni hlavna stavba takze treba stavebne povolenie projekt dozor Mam suseda pridrbaneho udavaca takze som na nasom stav urade vycviceny a cuduj sa svete tetuska z uradu mi pomahala aby som mal vsetko koser a ona nemala robotu. A tiez som skusal dve male a hned povedala ze sa na to pride pozriet lebo ty ohlasis malu stavbu jej zaciatok ale aj jej koniec.
Odpovedať
@babyliss potrebuješ stavebné povolenie, staval som garáž 9x6 na dve autá + úložný priestor, projekt na mieru 200€, projekt elektriky 100€.
Odpovedať
Ďakujem všetkým za pomoc. Nevedela som či to treba riešiť projektom alebo stačí ohlásiť. A pravda je, že radšej to treba urobiť teraz a tak ako sa to ma, ako potom si hlavu búchať, keď príde nejaký problém. :-)
Odpovedať
@babyliss ono google to najde za 0,001s ze do 25m2 staci ohlaska ... zbytok ide cez stavebko a 10x5m je viac ako 25m2 vsakze :-D :-D :-D
Odpovedať
@babyliss aj na ohlasku potrebujete projekt. Akurat Vam z uradu miesto stavebneho povolenia pride oznamenie k ohlaseniu stavby. Ako pisali ostatni, ak to ma nad 25m2 -> stavebne povolenie. Alebo stavat mozte zacat aj bez povolenia ako podaktori :-D zaplatite sice daku pokutu a iba si to date zlegalizovat dodatocne ako sa to tu na SK robi. V zivote tu nikto nemusel nic cierne burat. Ale samozrejme, ze najprv pekne vybavit povolenie a mat to spravene bezproblemov a legalne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?