Statický posudok

Profilova fotka
Prosím vás o názory na pozitívny statický posudok (pre dodatočné stavebné povolenie) na strechu postavenú bez stavebného povolenia - múr je skôr na demoláciu než opora pre zrekonštruovanú strechu.
Odpovedať
Čo sa to vlastne pýtaš? Ja som nepochopil otázku.
Odpovedať
Profilova fotka
@riama276 :-D Ty si stále nedáš pokoj s tým Tvojim susedom, pravda...? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom to ma cakat kym to spadne ? Podla fotky to daleko k tomu nema...
Odpovedať
@riama276 statik vydal kladny posudok? Dovod by mohol byt, ze strecha je kotvena do venca, a mur praskol z ineho dovodu. Asi by som statikovi zavolal, ved mur spadne k tebe.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 Dá sa to vôbec sanovať, keď zadný múr je vlastne oddelený? Obávam sa, že statický posudok vydali nie k reálnemu stavu, ale len ako podmienku k dodatočnému stavebnému povoleniu.
Odpovedať
Profilova fotka
@leonardom Oni my nedajú pokoj. Stavajú si strechu nad mojím pozemok ako samozrejmosť a ja ako vlastník nemám právo sa brániť? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@peto99 Múr si podmyl sused sám odpadovou vodou, ktorú tam roky vypúšťal a múr je v takom úbohom stave už roky a na toto postavili strechu. Práve, či to bude držať. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@riama276 opravujem sa ....oni mi nedajú pokoj............... ušlo mi to. :-D
Odpovedať
@riama276 opravit sa da skoro vsetko, takze treba hovorit s jeho statikom, ale este lepsie bude zavolat vlastneho statika. Ak iny statik odmietne dat kladny posudok, treba dat podnet na stavebny urad, alebo inu instituciu. Strecha nesmie presahovat hranicu pozemku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?