Rieši niekto stavebné povolenie?

ahojte znovu sa chcem spytat, pred dvoma tyzdnami prisiel papier o oznameni zacatia stavby kazdemu ucastnikovi, do u dni sa mozu odvolat, 3 ucastnici si to este neprevzali tych u dni uz preslo, cize automaticky to SÚ berie ako, ze suhlasia? A chcem sa spytat dalsiu vec cakame na dalsi papier, kde musia ucastnici podpisat, ze suhlasia, to si chcem hned obehat a zobrat im to popodpisovane na SÚ, ale neviete kedy mame cakat ten papier, ze pridu ucastnikom? Mali by nam uz ptm hned vydat SP, však?
Odpovedať
do 7 dni, *
Odpovedať
@zanettle tých 7 dní sa počíta od doručenia konkrétnemu účastníkovi. Ak si to 3-ja ešte neprevzali tak im sa uvedených 7 dní ešte nepočíta. Nie odvolať, ale do 7-mich dní od doručenia môžu podať námietky. Ak nie sú žiadne námietky, stavebný úrad vydá stavebné povolenie (rozhodnutie). Následne sa čaká na právoplatnosť. O akom ďalšom papieri píšete netuším (kde musia podpísať, že súhlasia). Ak myslíte samotné stavebné povolenie a vzdania sa práva na odvolanie, tak vopred upovedomte stavebný úrad, aby Vám dali zásielky na osobné doručenie.
Odpovedať
@halnas ano mam namysli, ten papier, kde sa vzdavaju prava na odvolanie, ten ma este len prist ucastnikom vsak?
Odpovedať
@halnas Rozumiem, cize mate namysli, ak tam zavolam nech mi to poslu domov a ja si obeham tie podpisy, ano?
Odpovedať
@zanettle nepošlú vám to domov, ale osobne si doručenky prevezmite zo stavebného úradu, najčastejšie aj so zápisnicou, kde sa účastníci vzdajú práva na odvolanie už pre prevzatí oznámenia. Ak by Vám to ešte nebolo jasné, napíšte mi súkromnú správu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?