Problém so stavebným úradom Holíč

Profilova fotka
Ahojte ludkovia,mal niekto problem so stavebnym uradom v Holici,lebo v mojom pripade ma to nastarosti nejaky pan,ktory nas prehana medzi projektantom a plynarmi v Trnave,mal niekto podobny problem so stavebnym povolenim,pán na úrade chce k územnému povoleniu list do plynarov, že dom bude s plynofikáciou a plynari že oni sa vyjadrujú len k územnému bez plynofikácie a ku stavebnému sa vyjadrujú ku plynu v dome.dakujem
Odpovedať
nechaj si poslt od pana pisomne vyhrady. Tie posli plynarom, nech s apisomne vyjadria a to mu posli :)
Odpovedať
ja som bola v Holíči a nemala žiadny problém, územko máme za nami, čakáme na stavebné povolenie. Od plynarov potrebujes rozhodnutie.
Odpovedať
Profilova fotka
rozhodnutie mám,že súhlasia so stavbou, problém bol že nemáme ešte prípojku a chcú technickú dokumentáciu ktorú zase projektant dáva až k stavebnému,len úrad požaduje už pri územnom.tak pendlujeme stále projektantovi.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka60 dakujem za radu
Odpovedať
Profilova fotka
@gabes dlho ti trvalo územné konanie
Odpovedať
@erika6186 To je tak ked sa das stavat v Holici , kde je dobry len vyhlad na Skalicu ako som pocul :-D No bohuzial v tejto dobe sa mi zda ze trva dlhsie vybavit povolenie na stavbu ako samotna stavba :-( Drzim palec.
Odpovedať
Profilova fotka
@17juraj17 dakujem, tak našťastie nestaváme v Holíči len spadáme pod SÚ , to máš pravdu o výhlade. A presne ako hovoríš hrubá stavba hned a dlhé papierovačky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?