Prehlásenie na stavebný úrad

Prosim o radu nepisal z vas niekto prehlasenie na stevebny urad,potrebujem vediet ako to ma byt napisane.Ide o to ze pozemok je pisany na mna a stavebne povolenie budeme davat aj na mna a manzela, tak v tom prehlaseni ma byt napisane nieco v tom zmysle.Ak vie niekto poradit, tak budem velmi rada.
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska451 v žiadosti je uvedený stavebník (investro), koho tam s majiteľom pozemku uvediete, ten bude po kolaudácii spolumajiteľom. Ale ak staviate počas manželstva a nemáte rozdelený majetok,, ste spolumajiteľmi aj bez uvedenia v stavebnom povolení.
Odpovedať
@majuska451 to, co pise jan45 nie je az tak celkom pravda - po kolaudacii zapisu na LV len stavitela! Pozor na to, lebo v pripade napr. rozvodu by ten druhy musel dokazovat svoj podiel - mna na to upozornovala pravnicka, ked som bola po radu.. Takze ak to chcete mat hned od zaciatku na poriadku, tak treba to prehlasenie. V podstate ide o suhlas s tym, ze na tvojom pozemku bude stavat aj manzel. Na SU by vam mali presne povedat to znenie..
Odpovedať
@jan45 dakujem ale suhlasim s @akvi presne chceme dat stavebne na oboch aby sme mali pokoj hned na zaviatku a na stavebnom ma pan pital to prehlasenie skusim to nieak napisat dufam ze sa mi to podari
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?