Posunutie domu

Chcem sa len opytat, ak stavebne povolenie uz je vydane ci by bol problem posunut dom o meter, a pri kolaudacii staci znova spravit nove osadenie?
Odpovedať
@lolop13 meter sem, meter tam, par podlazi naviac, ved ono sa to nejako vyriesi :) jasne, ze to bude problem...
Odpovedať
@lolop13 bez sa spytat na stavebny urad, co by sa stym dalo. Mozno sa to vyriesi v zmene stavby pred dokoncenim, ale to uz ti musi povedat kompetentny, lebo na kazdom urade je to trocha ine. Za dalsie, ci pri posunuti bude dom stale na stavebnej parcele (to vies ty ako to mas vynate). Riesitelne to je, ale treba behat a riesit to radsej teraz a nie po funuse.
Odpovedať
Profilova fotka
@lolop13 o meter kam? pokial sa neporusia odstupy, nemyslim ze to bude problem
Odpovedať
@lolop13 zažil som (vo Vranove), že to nebol problém, ale viem si predstaviť že to môže byť obrovský problém, závisí od okolností, úradu a úradníka.
Odpovedať
Profilova fotka
@lolop13 v pohode posuň a keby niečo tak sa vyhovor na Taľapku :-)
Odpovedať
@lolop13 najsam lepsie nove zameranie spolu s papierom od geodeta preco sa dom posuval a podat zmenu stavby pred dokoncenim a nebudu ziadne namietky tak ci tak keby doslo ku kolaudacii si myslim ze nikto nebude premeriavat ako to vlastne mas spravene jedine ze by to bolo nejak velmi vidno takze by som to ani neriesil
Odpovedať
Profilova fotka
@lolop13 mali ste aj uzemne konanie? ak ano, uzemne konanie je pre vas zavazne a dom musis postavit tak, ako ti napisali v uzemnom...neviem ci bude stacit zmena stavby pred dokoncenim...skor by som povedala, poprosit o zmenu uzmeneho planu, ak bolo...ak ste ho nemali, tak to ber tak ze som nic nenapisala :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?