Poradíte ohľadom vyjadrenia z dopravného inšpektorátu?

Zdravím. Chcel by som sa opýtať či neviete ako vyzerá tlačivo alebo aspoň čo má obsahovať žiadosť o vyjadrenie sa ku príjazdovej ceste ku stavbe. Pani na stavebnom úrade mi totiž oznámila že potrebujem aj niečo takéto a to idem stavať v dedine a vjazd bude z miestnej rozbitej komunikácie. Ostal som trošička zaskočený danou požiadavkou. Najhoršie z toho všetkého je že ani na danom inšpektoráte mi pani nevedela povedať že či také tlačivo vôbec existuje. Ďakujem za každú radu
Odpovedať
my sme sa "napajali" z vlastnej prist. cesty na hlavnu cestu,,,ziadali sme stanovisko dopr.inspekt. formou ziadosti.,,,(nepodavali sme ziadost na konkretnom predtlacenom tlacive, ziadost sa napisala klasicky na A4) Žiadam o stanovisko k výjazdu a vjazdu na štátnu cestu II.triedy v k.ú. ,,,,,,,,,z dôvodu prístupu na pozemok parcela č.,,,,,,Prikladám kópiu katastrálnej mapy s vyznačeným úsekom. to bolo cele,,, ;-)
Odpovedať
No tak to ti odporúčam pred tým tam zavolať a porozprávať sa s človekom čo to má na starosti. Keď že je to na dedine tak zavolaj na príslušní Okresný dopravný inšpektorát a tam sa dozvieš viacej a aj čo k tomu máš priložiť. Kontakt nájdeš na internete a máš to hneď z prvej ruky.
Odpovedať
Aj my sme tak urobili ako "doma1"...a nerobil nikto nijaké problémy,my sme tam išli osobne a hned nám to potvrdili (Bratislava) ALE volali sme vopred!!! pýtali sme si človeka, ktorý to má na starosti a dohodli sme si s ním termín. hned nám to "orazil" Veľa šťastia!! ;-)
Odpovedať
Pokial to je moestna komunikacia tak sa musi vyjadrit obec mesto starosta.... Pokial cesta 1-2-3 triedy tak chod na okresny urad odbor dopravy... Tam ti vsetko povedia... Ak chytis manika ako my tak mozes najst projektanta na projekt vjazdu na pozemok z cestty 3triedy... Veeeeeela stastia
Odpovedať
Profilova fotka
My máme tiež vjazd na príjazdovú cestu z cesty 3. triedy a museli sme mať nielenže žiadosť o vyjadrenie od dopravného inšpektorátu, ktorú sme si doma napísali na A4 , ale vyjadrenie aj od hasičov, ZSE, telekomu, plynárov , pamiatkového úradu atď. a k žiadosti sme museli priložiť projekt príjazdovej cesty k územnému rozhodnutiu, ktorý nás stál 800 eur a teraz nám robia projekt príjazdovej cesty k stavebnému povoleniu na tú príjazdovú cestu. Hlavná vec, že už 5 mesiacov bývame a aj príjazdová cesta je dávno urobená...Takže ako napísal krakatiar veeeeľa šťastia a hlavne pevnéééé nervy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
presne toto som teraz zistil aj ja.. volám na dopravný inšpektorát a tam mi pán asi "policajt" povedal že potrebujem "Projekt dopravného napojenia" aj ked je prístupová cesta na mestskú ulicu že to musí byť... ako úplná blbosť.. len čo nahánajú ludí aby platili dalšie peniaze..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?