Poradíte dodávateľa elektriky?

prave dnes som si bola po papiere na stavenom, aj my uz mame pravoplatne rozhodnutie na stole :-) :-) :-) :-) :-) , tesim, tesim, tesim :-) :-) :-) len do kedy mi to vydrzi.Aj sme dnes vykopali pripojku na elektrinu a osadili skrinku, teraz este vybavit revizku spravu a sup vybavit ziadost na odber elektriny, len sa neviem rozhodnut od koho tu elektinu brat, poradte podla coho sa treba rozhodovat alebo na co brat ohlad.diky moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@majuska451 takže v prvom rade gratulujem k SP, elektrika ťa trápiť nemusí, je to pár € rozdiel, či ten alebo onen dodávateľ a v najhoršom prípade ho môžeš vždy zmeniť. Ja som zostal u klasiky - ZsE.
Odpovedať
@majuska451 Pripoj si aj vodu a odpad, a do jednej jamy daj aj rúrku na plyn ak ju chceš pripájať, aby si zas nemusela čakať na papiere a rozkopávať pozemok.
Odpovedať
@topvideo dakujem velmi pekne, dufam ze aj mi zacneme toho 16. 5 ked sa manzel vrati z prace, a ak nam to pocasie dopraje :-)
Odpovedať
@majuska451 Dovtedy si pozháňaj plechovú garáž, aby ste mali kam dať náradie, materiál a skryť sa. Na stavbe nikdy nie je ideálne počasie, prší, je horúcu alebo fúka. treba robiť vždy. ale občas si treba oddýchnuť pod strechou. Plot už máš? Výkop robte tesne pred betónovaním, aby vám po daždi neopadali vnútorné steny. ... Načo ti to hovorím, určite máte skúsenú pomoc.
Odpovedať
Napríklad: http://stavajlacno.sk/index.php?optio... .
Odpovedať
VSE-RWE, ziskali sme najlepšie ceny a nebránia napojeniu fotovoltaiky. a plyn majú tiež najlacnejší. (platí pre VS)
Odpovedať
ak si pozrieš koho a za čo pokutoval urso.sk (úrad pre reguláciu sieťových odvetví) tak snád si dotvoríš obraz o tom ktorom dodávateľovi el. energie - treba si pozrieť rozhodnutia týkajúce sa dodávateľov el. energie. http://www.urso.gov.sk/?q=Rozhodnutia... napr. energetické centrum tam má rozhodnutie o pokute vo výške 1 mil. EUR a zdôvodnenie pokuty je tiež zaujímavé.
Odpovedať
@monikah74 rada precitam , ale asi sa rozhodnem pre VSE -RWE
Odpovedať
@slavoslav diky
Odpovedať
@radopp kazda rada dobra rada.Pozemok sme mali oploteny starym pletivom, ale museli sme ho dat do srotu, lebo bolo v zlom stave a este sme museli aj hranicu posunut o pet metrov dalej, tak sme sa aj trosku potesili ze mame vecsi pozemok. Plechovu budu mame na plane objednat, ale kedze chceme uz aby tam zostala na drevo a cheme pod nu robit zamkovu dlazbu, tak trosku musime pckat aby to bolo priblizne v jednej rovine z domom ak budem vysipavat zeminou aby to bolo asi na rovnako, tak prve treba zistit v akej vyske je asi nula.Zatial mame kde narasie nechavat kedze moji rodicia byvaju v tej dedine kde budeme stavat.A vykopove prace budeme robit v sobotu a az pondelok budeme asi betonovat lebo inak nam to nevychadza, manzel chodi na turnusi, tak len dufam ze nam v nedelu nebude prsat.A ak ide o tu skusenu pomoc tak manzel, svagrovia, svokor robia na stavbe, dak dufam ze nieco vedia :-) , ale clovek sa uci cely zivot, takže kazda rada dobra ;-) diky
Odpovedať
@radopp ta cena ma zaujala len my by sme chceli rozmer 6 x 4 m a brana aby bola vyklopna, nevies ta sa tam napisat email alebo zavolat ci by sa to dalo pripadne aby mi poslali cenovu ponuku, preletela som to sice na rychlo ale nevsimla som si nikde kontakt
Odpovedať
@majuska451 Keď chceš skladovať drevo, potraviny, garážovať auto, mať dielňu a technickú miestnosť... sprav si pod domom pivnicu. Keď máš stavebné povolenie, môžeš si meniť projekt. http://www.modrastrecha.sk/forum/zakl... (25. apr o 16:41) , http://www.modrastrecha.sk/blog/betus... . Plechová garáž 4 x 6 m: http://www.stavajlacno.sk/index.php?o... + výklopná brána za 80 €, je vhodná ako dočasná na stavbu, potom sa predá.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majuska451 ja by som sa tiež takisto rozhodla.
Odpovedať
@radopp ta mi budeme mat bungalov, a mame docela rovny pozemok, keby sme mali svahovity tak to by bolo ine, mame naprojektovany garaz spolu z domom, aj technicku miesnost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?