Poradil by my niekto kde zoženiem človeka ktorý by za mňa vybavil stavebné povolenie OKRES NITRA ?

Som ochotný zaplatiť do 300 euro
Odpovedať
1
2
@boywonder513 ja som tiez zhanal ale vsetci pytali okolo 500e...tak som si to nakoniec obehal sam
Odpovedať
@marek336 tak ja za to 500 eur nedám
Odpovedať
@marek336 a kolko ti to trvalo ?
Odpovedať
@boywonder513 asi dva mesiace...vsade som cakal na vyjadrenia..a strankove hodiny nasich institucii katastrofa..
Odpovedať
Haha že za 300 haha
Odpovedať
@boywonder513 mne to projektant chcel vybavit za 100€. Nic to neni obehat 5 institucii a dat na SU.v kazdej sa zdrzis max 5 minut. Niekto musi cely mesiac robit za 300€ .
Odpovedať
@originalx nie je to 5 institucii...elektrikari, plynari uz nie su v Nr ale do blavy treba, telekomunikacie, vodari,hasici,pamiatkari, geodet,kataster,stavebny dozor,zivotne prostredie- tam 3 povolenie, obecny urad poplatok a neviem co este...do kazdej musis ist aj 2-3 krat lebo stale vyzaduju nieco...a nitriansky elektrikari robia iba v pondelok...tam som ich zastihol az po mesiaci...nie je toho vela ale narocne na nervy a cas...
Odpovedať
@boywonder513 ja som si to tiez obiehal sam...a ked budem stavat zase tak si to budem vybavovat zase sam
Odpovedať
@marek336 robil som to pred rokom a stacilo obehat spp, elektrikari, vodari, telekomunikacie a obecny urad. Nic viac som nepotreboval.nechapem ako moze za to niekto dat 300€.Stavebne povolenie som mal za 2 mesiace doma.nic zlozite to nebolo.nemyslim si, ze to je narocne na cas.hovorim, ze vsade sm bol max 5 min. A vsade boli mili a ustretovi okrem spp.
Odpovedať
@originalx aj to za teba vypísali tú žiadosť,ja sa toho obávam že to nevypíšem dobre a nič nevybavím
Odpovedať
@originalx telekomunikácie načo si musel ? a ja plyn nechcem.Mne stačí elektrina,voda,životné prostredie a regionálna správa a udržba ciest a ešte úrad.
Odpovedať
@boywonder513 na telekomunikaciach vypisali a na spp si panicka pilnikovala nechty a povedala, ze neni od toho platena..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@originalx tak ja telekomunikácie nepotrebujem a plyn už vôbec nie tak to ja riešiť nebudem
Odpovedať
ja som dal 500 babenke priamo na stavebnom úrade a neľutujem nikde som nebehal všetko vybavila žiadne nervy...
Odpovedať
@banjo1 za 500€ to vybavim aj ja. Ludia kolko zarabate mesacne,ked takto vyhadzujete peniaze?
Odpovedať
@banjo1 s tym by so sa verejne nechvalil :)
Odpovedať
Profilova fotka
@originalx vyzera ze ten co sa pyta nie je v papierovackach doma...a netrufa si na to...ak na to.ma? vidis mozes si aj privyrobit. ale ponuka len 300...☺
Odpovedať
veď ja sa s tým ani nechválim len som napísal koľko ma taká služba stála.Aj u holiča zaplatíš aj v autoservise zaplatíš služba ako služba.
Odpovedať
@banjo1 ok beriem, ale nijak sa neviem dopracovat k tej cene 500€ nech ratam ako ratam.
Odpovedať
je to jednoduché niekto si cení svoj čas za ktorý povybavuije potrebné veci na 300 eur niekto na 500 eur a niekto si svoj čas necení a teda zadara. Ja si ten svoj cením na viac ako 500 a teda som ešte ušetril :- :-)
Odpovedať
@boywonder513 To chceš budovať v národnom parku? Pred dvomi rokmi sme v krajskom meste vybavili stavebné, ale žiadne životné prostredie, aká regionálna správa a údržba ciest?
Odpovedať
Nam robil projektant všetko, za vybavenie som dal 200 eur a neľutujem, bolo to rýchlejšie, väčší problém bol z distribúciou elektriny, jedna pani sa ponúkla, že za 80 Eur mám hodiny do 2 týždnov, to sa mi zdalo už veľa, tak som sa do toho pustil sám a od 26.8 som mal hodiny 2.12. ....monopol SSE - distribúcia ( stále niečo nebolo dobré a pritom projekty robil projektant)
Odpovedať
@boywonder513 budeš potrebovať všetko čo som písal hore keď si z Nitry. Ani ja nemám plyn ale potrebuješ vyjadrenie že cez tvoj pozemok nejdú ich siete. Životné prostredie že tam nemáš vzácne dreviny, Ďalšia vec sú odpady a také žvásty o vtáčikoch a zvieratkách. Neskutočná BYROKRACIA
Odpovedať
Profilova fotka
@boywonder513 celkom rozumiem tvojej obave, či niečo nepokašleš...Daj si dopyt na 123dopyt a dostaneš ponuky... Mimochodom, ja som si vybavil SP sám, nie je to nič ťažké...ale pre druhého si netrúfam.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som obehala všetko sama v jeden deň a do týždňa som mala všetky potrebné vyjadrenia.
Odpovedať
@topvideo dostal som ponuku za vybavenie stavebného povolenia 250 eur plus poplatky,len to že koľko budú tie poplatky? Keď to majú byť poplatky ešte za 200 euri tak sa do toho radšej pustím ozaj sám 😊
Odpovedať
@oli18 tak ja za to nemôžem že to mam medzi dokladmy ktoré potrebujem k SP a aj na stavebnom urade mi to povedali.
Odpovedať
Profilova fotka
@boywonder513 poplatok za stavebné povolenie je 50€, vyjadrenie Orange 12€, vyjadrenie T-com 12€, vyjadrenie vodárov 4,12€, List vlastníctva, kópia z kat.mapy po 8€, vyňatie z pôdneho fondu 33€ /ak máš ornú pôdu na LV/, malý zdroj znečistenia - komín 5€ / ak máš kotol /. Potom - pripojovací poplatok plyn 153€, pripojovací poplatok elektrina 209€.
Odpovedať
Profilova fotka
@topvideo ja som platila za vyňatie ornej pôdy len 3 eur - ale asi preto že je to intravilán
Odpovedať
Ja som musel k ziadosti o SP dodat este - Vyjadrenie k existencii hydromelioračných zariadení, a Povolenie na vystavbu studne. Vybavovanie celeho stavebneho sa tahalo neskutocne dlho.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?