Podnikatelsky objekt a kurenie

Ahojte planujeme rekonstrukciu letnej kuchyne na podnikatelsky objekt (kozmeticky salon) budova nie je pripojená k rodinnému domu.. Je to samostatne stojaca budova bez kanalizácie , vody a elektriky... Je pri podnikatelsko objekte nutne napojit aj kurenie ? Alebo si to mozem riesit aj zvlásť ? Napr. Elektrickým kurením (konvektor) .
Odpovedať
Nechaj si to sukromne a za rozumnu cenu si to prenajimaj na podnikanie a vybavene. Kurit sa oplati klimou, ale kamen urazu bude hygiena - bez toalety a teplej vody podla mna bez sance. A ak nie hygiena, tak inspektorat ta vysmeje 🙂 Ako chces kurit kelektrickym konvertorom bez elektriny? 🙂
Odpovedať
ale elektrina voda wc a sprcha tam bude ved to je zaklad.. riesim kurenie
Odpovedať
@nikushka2521 Ale pises, ze nie je, takze odkial som to mal vediet? A odpovedal som Ti, vykuruj to klimou. Samozrejme zvlast.
Odpovedať
@kejsix oki v pohode ja len ze to je zaklad preto som to nesomenul viem ze to tam musim mat inak mi to neprejde 🙂
Odpovedať
@nikushka2521 Z mojich skusenosti pri spustani prevadzky na vyrobu potravin - prve kroky na hygienu. Tam dostanes podmienky, co treba splnit. Potom uz aj tak chodi paradoxne na kontroly veterina a nie hygiena 😅 A hygienu zaujimaju uplne ine veci, nez to, akym sposobom si tam kuris.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikushka2521 Ahoj, zasiel by som na stavebny urad, bude asi treba zmenit ucel uzivania stavby na podnikanie. Hygiena vyzaduje umyvadlo v miestnosti kde budes vykonavat kozmetiku a aj wc musis mat. Kurenie si myslim ze konvektor neni problem alebo odporove droty do podlahy to mas taky isty zrut elektriny..
Odpovedať
Profilova fotka
Zmena stavby na podnikanie bude najmenej. Zrujnuje ta cena podnikatelskych energii. Mne vychadza v dielni pri malej spotrebe kilowat na euro s poplatkami a pri velkej ked kurim na 50centov. Bavime sa o rozsahu 300 az 3500kw zalezi od toho kolko je prace. A cenovka 200 az 980e mesacne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?