Odbor uzemneho planu a regionalneho rozvoja

Profilova fotka
Dobry deň, chcela by som sa opytat, ci uz niekto dostal nesuhlas od Odboru uzemneho planu a regionalneho rozvoja za to, ze v projektovej dokumentacii neuviedol spôsob a výpočet v percentach zastavanosti obytnymi plochami v celej funkcnej ploche, nie len zastavanost na jednej parcele? Pretoze ja som od tohto odboru v Ruzninove (Bratislava) dostala nesuhlas, pretoze, citujem: "Predlozena projektova dokumentacia pre stavebne povolenie nepreukazuje splnenie podmienky byvania do 70% celkovych podlaznych ploch nadzemnej casti zastavby funkcnej plochy. Bilančne udaje ploch (zastavana plocha, podlazne plochy, plochy zelene, spevnene plochy) nie su preukazane exaktne s moznostou overenia (zakreslene do situacie ploch zelene, spevnenych ploch a pod.) podla definicie zakladnych pojmov uvedenych v UPN. Nizsie prikladam stanovisko. Uz sa niekto s tymto stretol, ze musel pocitat zastavanost v celej funkcnej ploche? Nie len na svojej parcele v ramci funkcnej plochy?
Odpovedať
@janculka171 A v projekte máš uvedené, aká je celková zastavanosť? Či spĺňa stanovenú hranicu? Ak nie, tak stav. úrad má pravdu. Treba v projekte uviesť zastavanosť v %-tách.
Odpovedať
@janculka171 a taketo nieco tam nemas asi mysleli tuto legendu zo situacky
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 mam uvedenu zastavanost na mojej parcele v cislach, to je najmenej hodit do %, ale oni chcu po mne zastavanost obytnymi plochami vsetkych nadzemnych casti v celej zone, cize na vsetkych parcelach, ktore sa tam nachadzaju, nie len na mojej. Podla toho co mi ta uradnicka povedala tak chce % podiel vsetkych ploch urcenych na byvanie vo funkcnej ploche o rozlohe vyse 3000 m2, na vsetkych pozemkoch.
Odpovedať
Profilova fotka
@ado333 nemam to tak presne ako mas ty. Mam to troska inak ale v odpovedi pre chrobak7 to vysvetlujem o co ide tej uradnicke
Odpovedať
Profilova fotka
Na jednej fotke je zastavanost na mojej parcele a na druhej som naznacila to co po mne chce úradníčka, a je tam vyznačená aj moja parcela v lavom dolnom rohu vo vyznacenej casti
Odpovedať
@janculka171 tak pani sa asi nepacis ked to tak od teba chce
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?