Nemáte kontakt na pána Hrušovského v Trnave?

Profilova fotka
Prosím vás pekne, nerobí alebo nerobil niekomu stavebné povolenie tento pán? originál je z Brestovian. Stratili sme na neho vizitku a máme na neho dobré referencie, tak by sme boli radi, keby nám vybavuje stavebné povolenie. Budem vďačná za kontakt :-)
Odpovedať
@micak mozno je to ten isty pan Hrušovský, ktorý nám vybavoval stavebné povolenie, spýtam sa večer manžela a napíšem cez IP. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dani777 mal by byť taký mladší pokiaľ nám dobre povedali. Ďakujem veľmi pekne, nečakala som takú rýchlu šťastenu :-)
Odpovedať
@micak to by sedelo, myslím, že sa volá Marek, len neviem či je z Brestovian.
Odpovedať
Profilova fotka
@dani777 hej hej, Marek sa volá, je to on. Tak nezabudnite na mňa prosím.. A cchem sa spýtať - ako mu to šlo pri vybavovaní? Za aký čas ste mali stavebko?
Odpovedať
@micak u nás to trvalo dlhšie, lebo sa práve menil stavebný úrad z obce do mesta a pani co to mala na starosti asi mesiac marodovala, a chceli sme ist na 1 meter od susedov, tak sme potom museli vybavovat podpisy od nich, tak sa to potom natahovalo a tiez sme okres Galanta, kde az tak casto nechodi, bolo ho treba urgovat, vtedy toho ale bolo veľa.
Odpovedať
@micak :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinka2010 Minulý rýždeň sme len kúpili projekt a hned nám tam poradili aj tohto pána (zrejme je zazmluvnený s tou spoločnosťou) tak chceme mať všetko "v kope". Dúfam, že rozumiete a ospravedlňujem sa, že som Vám nedala vedieť aj skôr (mali sme vybavovačky a veľa vecí vypršalo z hlavy).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?