Na koho napísať pozemok?

Ahojte, mám otázku. Kupujeme pozemok. Na koho napísať pozemok? Pýtam sa kvôli možnosti následného, pohodlnejšieho vybavovania stavebného povolenia, skrz potreby splnomocnenia. Nie sme manželia. Alebo je to jedno?
Odpovedať
No predsa na oboch. Kazdy bude ma 1/2. A ked budete daco vybavovat, tak sa napisete obaja ako stavebnici, aj vsetko obaja podpisete. Je to najlepsie riesenie aj z toho hladiska, ze by sa nedajboze jednemu daco stalo.
Odpovedať
na toho kto dal peniaze predsa, zabudni na lasku a ine "nehmotne veci" z ktorých sa nenajes , ak sa raz budete bit o pozemok a peniaze budes vdacna ze niekto nebol pohodlny a len sa zamysli: pod so mnou kupit pozemok, ty das peniaze a mna dame ako majitelku, co ty na to? :-D Sak to je taky isty stav ako s tvojim nemanzelom = pravne cudzi ludia
Odpovedať
my sme manželia, napísaný je na oboch 1/2 a 1/2 a bez problému som všetko vybavola vo svojom mene. Akurát aj na projekte sme uvedení obaja... a kedže nieste manželia.. určite trvaj natom aby priatel zapísal aj teba... svoji nesvoji... ked to kupujete za spoločné peniaze tak to treba..
Odpovedať
Profilova fotka
ako dlho ste spolu? a ako dlho budete? budete manzelmi? ak nie ste manzelia, pozemok by som napisal na toho, kto ma peniaze a ked budete manzelia, potom si to mozete poriesit, teda aby to bolo 50:50 v dnesnej dobe, ked kazde druhe manzelstvo skrachuje by som si 2x rozmyslel, ci pozemok napisem aj na polovicku, ked neprispela presne 1/2 penazi ...
Odpovedať
na toho kto pozemok plati. V ziadnom pripade nie na oboch, pokial ste len partneri!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?