Môžem stavať malý dom bez staveného povolenia?

Zdravim Vas, nasiel som nieco takeho na internete , http://www.dobry-projekt.sk/368/ , je to mozne vobec realizovat bez stavebneho povolenia ? Kedze zaklad ma 25m2 ? :)
Odpovedať
Asi ano ked to tam pisu. Ale neviem ktory zufalec by si to postavil...
Odpovedať
@tomik1420 stranku pravdepodobne vytvoril neaky amater v oblasti stavebnictva. Zakladne veci. Ohlasenie by stacilo ak by islo o doplnkovu stavbu k domu. Teda by si uz musel mat napriklad dom na pozemku, ktory je skolaudovany a toto by si robil ako stavbu s doplnkovou funkciou k hlavnej stavbe domu. Ak na pozemku nic nie je a ides stavat dom, ktory by aj mal do 25m2 tak je potrebne stavebne povolenie. Druha dolezita vec, tych 25m2 neznamena len to co je pri terene, alebo co je zaklad, to je hlupost. Ak by bol dom a a mal by balkon, tak ten sa urcite zanedbava, ale ak je vykonzolovane cele podlazie, zastavana plocha sa pozita inym sposobom. To by podla stranky znamenalo, ze mozem postavit bungalov niekolko 100m2 na stlpy a plocha stlpov by spolu nemala viac ako 25m2. Co je tiez blbost. Neviem z akeho dovodu sa snazite vyhnut stavebnemu povoleniu a projektu?
Odpovedať
To bolo len pre informaciu, lebo sa mi to vobec nezdalo a do niecoho takeho by som sa nepustal :)
Odpovedať
Profilova fotka
To nieje dom ale oštara. na toto stavebné povolenie nepotrebujete. http://www.youtube.com/watch?v=mADv0H... Niečo podobné rozmermi len to vyzerá ako dom. http://www.doba.sk/2014/01/10/muz-pos... http://www.projektyarchon.sk/shopitem... http://www.a-pension.cz/fotogalerie/f... http://www.helensuewells.com/ferien-i... http://kaniga.de/das-gaestehaus/index...
Odpovedať
nie
Odpovedať
Profilova fotka
to je jakasi haraburda
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?