Môžem bez projektu vybavovať stavebné povolenie?

Vedeli by ste mi niekto poradit, cakame teraz dokym nam spravi projektant projekt a aby sme len tak necakali 2 mesiace, chcem sa spytat ci sa da aj bez projektu zacat pomaly vybavovat stavebne povolenie, myslim vyjadrenie od elektrikarov, vodarov atd. Ci ku vsetkemu treba projekt. Pozemok mame zatial ako ornu podu, tam nam povedali ze na vynatie treba projekt tak musime cakat ale ci mozem uz pomalicky zacat vybavovat tie vyjadrenia.. dakujem krasne za kazdu pomoc. :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
luciac, myslim, ze na vybavovanie elektrikarov, vodarov atd. treba mat projekt, popripade nakreslenu situaciu osadenia domu, kadial povedu siete....bez toho sa dalej nehnes.
Odpovedať
Profilova fotka
hej,najprv treba mať projekt v ruke.... :-p
Odpovedať
tak tak, na zaklade projektu ti povedia ci ta napoja alebo nie (kde mas rozpisane napr. spotrebu plynu a pod.), inak nevedia urcit ci je ich kapacita sietí dostatocna ;-)
Odpovedať
Dakujem krasne za vsetky odpovede, a moze sa stat ze mi nedaju aj stavebne povolenie ;-( ci to sa stava len malokedy.
Odpovedať
no stava sa to, ale na to musia byt vazne dovody..alebo sa prinajhorsom dava stavba docasne.. preco myslis , ze by vam ho nemali vydat? =-)
Odpovedať
ja sa len pytam ci sa to stava, lebo nemame s tym skusenosti a ked uz investujeme do pozemku, projektu, IS ci sa moze stat ze ho jednoducho nedaju a ak nedaju tak ake su tam caste dovody :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?