Malinovo - Tri vody. Má už niekto stavebné povolenie?

Chcem sa spytat vlastnikov pozemkov prvej etapy, ci uz ma niekto stavebne povolenie, popripade ak nema, ake su tam prekazky. Taktiez by som chcela vediet ci IS su uz kompletne dokoncene v ramci prvej etapy. My by sme mali zaujem o pozemok v druhej etape, ale sa mi nezda ze napriek tomu ze vsetky pozemky z prvej etapy su predane, tak stavia sa tam zatial cca 8 domov.
Odpovedať
Ahoj, je tam ako vravis cca 8 domov a dokopy asi 16 zakladovych dosiek aktualne, takze tipuj, maju stavebne povolenie? Ja by som povedal, ze ano. V dedine je isty dunco Durco, takze si temer nikto nedovoli stavat bez papierov a ich ziskanie je podmienene trnistou cestou zakonnych noriem a obmedzeni. A nejake trne si vymyslel aj sam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
vytvoril som stranku pre TRI vody 2 etapa MALINOVO /MOST. Kto ma chut a chce sa spoznat s buducimi susedmi tak sem : http://www.facebook.com/trivody.malinovo budeme mat lepsiu komunikaciu pri rieseni spolocnych otazok .. PatO
Odpovedať
Ahoj, my mame tiez stavebne povolenie, chceme stavat po velkej noci.
Odpovedať
@rapi kolko Vam trvalo kym ste mali pravoplatne SP od podania ziadosti?
Odpovedať
presne mesiac
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, len by som sa chcela spytat, ci niekto bude v blizkej dobe stavat dom s Petom Mlynarikom... nam staval dom tiez v Malinove a viem ze ide stavat dalsi. Tak ak tu je niekto taky prosim ozvite sa mi do spravy, rada by som zdielala velmi dolezite info ohladom jeho prace.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ma Niekto Extra Hlina v Tri Vody?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?