LV

Ahojte..dnes je presne mesiac co sme dali zmenu na LV(kataster)a stale nic.snazim sa tam dovolat no marne.(kataster Presov)ako mam dalej postupova?ziadat spat 66€ za nevybavenie ziadosti do mesiaca? Nevie niekto na ake cislo zavolat?budem vdacna za kazdu radu
Odpovedať
Profilova fotka
fuu, tak to si davaju riadne nacas, nezavidim ti. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
skus este tieto cisla http://www.minv.sk/?okresny-urad-presov
Odpovedať
@kamilka22381 dakujem len z tych cisel si vybrat spravne :-| dnes som to uz pozerala a presla ma chut ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatovlaska111 ja len tak rychlo preletela katastralny urad a na urcite ukony maju az 60 dnovu lehotu :-(
Odpovedať
Nedodržanie lehoty nie je dôvodom na vrátanie správneho poplatku. Na katasterportal.sk si však viete overiť stav konania. Keďže ste si nedali námahu a neuviedli podrobnosti, viac da radiť nedá.
Odpovedať
Profilova fotka
@zlatovlaska111 zdvihnite zadok a chodte osobne na kataster. Po lehote vam to mozno aj zapisu na pockanie.
Odpovedať
@maslenka47 po akej lehote? Zas inteligentná rada od teba. Ako vždy... 30 dní nieje po lehote, nakoľko vo výnimočných prípadoch sa lehota predlžuje na 60 dní. @zlatovlaska111 ak viete číslo konania, na katasterportal.sk si viete pozrieť stav konania.
Odpovedať
@zlatovlaska111 Tam je lehota odkedy to dostali a nie odkedy si to poslala tak sa skor ich pýtaj tak ci to vlastne aj dostali ak si to nedávala osobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign hlavne ze ty si najinteligentnejsi na svete, ze ano? Skakat do ludi, jedine co vies, ako vzdy. Co tento tvoj vyplod meni na fakte, ze s uradom ako kataster najlepsie nieco vybavi ked tam zajde osobne? Alebo ze niekedy im ani 4 mesiace nestacia.
Odpovedať
@maslenka47 Kašli naňho, čím dalej tym mam väčší pocit, ze si sem muži chodia nieco dokazovať väčším rýpanim.
Odpovedať
Vdaka za odpovede.podali sme to osobne.na katasterportal si to overujem a stale nic.a svoj zadoj by som aj zdvihla ale asi nie vzdy je moznost ist osobne takze je logicke ze clovek zacne telefonatom.
Odpovedať
@zlatovlaska111 treba len cakat. Bola aj velka noc a tym padom sa to predlzi vsetko nie len kataster. Staci ist na ich stranku. Vybrat si kraj, okres, dedinu alebo mesto a cislo LV. A potom zadat overovacie heslo a hned to vyhodi. Treba sa tam s tym pohrat
Odpovedať
Článok sa načítava...
Uz sa stalo,ale aj tak vdaka.to hadam uz urobi kazdy.len sa mi to zda dlho ale to nemeni nic na veci ked maju aj 60 dni navybavenie.uz len trpezlivost
Odpovedať
@maslenka47 tento môj výplod dokazje to, že ma tazatelka čakať. Ty si tiež extrémne múdra, čo sa týka stavieb, ich veľkosti a dokážeš len kritizovať. Pritom bývaš v 2i byte o rozmere 38m2. To si tu tiež už viacerí všimli. Peace. ;-)
Odpovedať
Dnes katasterportal stav: v konani po lehote. Trosku sme sa asi posunuli 8-) predtym bolo v konani.
Odpovedať
Nie mesiac cakania,nie dva mesiace cakania na vklad do katastra ale 5-8mes.sa caka co sa nestiha v Po.takze ludia priplatte si poplatok za vklad co vam to suri inak vas to tak zdrzi ako nas. Koniec hlasenia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?